TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı rüzgarı

Bu yıl 46. kez kapılarını açaN Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Avusturya ve Çin'den yüzlerce katılımcıyı ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşti. Fuara Elazığ'dan katılan Arslanlı Alçı A.Ş. standı fuarın yoğun ilgi gören standları arasında yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Asilhan Arslan; TÜYAP 2024 Türk Yapı Sektörü için verimli bir fuar oldu.

Dünyanın en büyük yapı fuarlarından biri olan TÜYAP Yapı Fuarını değerlendiren Arslanlı Alçı ve Hammaddeleri Tic. San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Asilhan Arslan, fuarın gerek ilimizden katılan firmalar ve gerekse Türk yapı sektörü adına çok verimli geçtiğini belirten Arslan, önümüzdeki kısa süreçte üretimine başlayacakları Arslanlı Arplak  Alçı Plaka ürününün tanıtımı anlamında da önemsedikleri fuarın amacına ulaştığını söyledi. 

Bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini de taşıyan fuarın, 60’tan fazla ülkeden 400’ün üzerinde VIP satın almacıya ev sahipliği yaptığını belirten Asilhan Arslan,

Dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan ve yeni iş birliklerinin kurulmasında büyük role sahip Yapı Fuarı boyunca bizleri yalnız bırakmayan Yurt içi ve Yurt dışı bayilerimize standımızı ziyaret eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum, dedi. 

Arslanlı Alçı Bayileri, Boğazda Tekne Turu ve Akşam Yemeğinde Buluştu.

Yapı Fuarı için yurt dışı ve yurt dışından İstanbul’a gelen Arslanlı A.Ş. Distributor ve Bayileri, düzenlenen boğaz turu ve akşam yemeğinde bir araya gelerek bir dünya şehri olan İstanbul’u gezdiler.

Yapı sektörü ve yapı malzemeleri konularında uzman üretici firmaların katılımıyla gerçekleşen, oturum ve etkinliklerle yapı sektörüne rehber olan fuara, 10.000’den fazla uluslararası ziyaretçi katıldı.

İtalya, Rusya, Avusturya, Almanya, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden katılımcıları ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2024 te yerini alan, ülke ekonomisine ihracat ve yurt içi bilinirliği ile katkı sağlayan Arslanlı Alçı ve Ham Maddelerinin standı, fuarda yoğun ilgi gören standlar arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN