Yeniden Refah Partisi'nin il divan toplantısı yapıldı 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçimler için yapılacak hazırlıklar görüşüldü. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2024 yerel seçimler için Elazığ’da hareketlilik başladı. Yeniden Refah Partisi’nin İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıya parti mensuplarının yanı sıra Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül de katılım sağladı. 14 Mayıs seçimlerinde önemli başarı elde ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, parti teşkilatının gün geçtikçe büyüdüğünü ifade etti. 

ATEŞ: BELEDİYE BAŞKANLIKLARI YATIRIM BELEDİYECİLİĞİ OLACAK 

Ateş, “Elazığ’da olduğu gibi Türkiye genelinde birçok ilde, ilçede ve beldede belediye başkanlarını kazanacağız ve bu belediye başkanlarını kazanırken belediye başkanlarımız makamlarına oturmadan rüşvet alanda, verende melundur yazarak makamlarına oturacaklar. 2024 mali idareler seçimlerinde de Türkiye’de alacağımız belediyelerde milli görüşün bir farkı daha olacak. O nedir, oda inşallah yatırım belediyeciliği, istihdam belediyeciliği olacak ve illerimizdeki yaşam ve refah seviyesini yükseltecek projelerimizle ve inşallah illerimizi kalkındıracağız” dedi. 

YANILMAZ: 81 İL VE 922 İLÇEDE KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRMEK İÇİN SEÇİM STARTIMIZI VERDİK 

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz, milli görüş ile yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Yanılmaz, “Elazığ’ımız başta olmak üzere Türkiye’nin 81 vilayetinde ekonomi, üretimi, istihdamı canlandıracak projelerimiz var bu projelerimizi nasıl hayata geçireceğiz işte bunların işaret fişeğini yerel seçimler yakacak. Yerel seçimlerde inşallah hep birlikte bu kutlu kadroyla birlikte çalışmalarımı yapacağız, belediyelerimizi kazanacağız çünkü 81 il ve 922 ilçede kendi adaylarımızla seçime girmek için seçim startımızı verdik, seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hep birlikte inşallah 31 Mart’ın sonunda zaferle Türkiye’de alabileceğimiz maksimum belediye sayısına ulaşarak yerel seçimlerimizi bitirmiş olacağız” ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, 2024 yerel seçimlerinde üretim ve istihdam odaklı belediyecilik anlayışı ile ön planda olmayı hedeflediklerini söyledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül de, Elazığ’ın sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade etti. 

Yeniden Refah Partisi'nin il divan toplantısı yapıldı 

GÜL: YÖNETİMDE, PAYLAŞIMDA VE YARGIDA ADALET SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK 

Gül, “Yönetimde adalet, paylaşımda adalet ve yarında adalet sloganıyla önce ahlak ve maneviyat sloganıyla yola çıktık aradan geçen 55 yıllık zaman dilimi içerisinde bugün bu noktada sizlerle birlikteyiz. Tabi bizler yönetimde adalet derken, paylaşımda adalet derken, yargıda adalet derken bütün siyasi geçmişimize bakarsanız gerek muhalefette gerek iktidarda olduğumuz her dönemde bu sözlerimizi eyleme geçirmiş bir siyasi hareketin temsilcileriyiz” dedi. Partiye katılım sağlayan kişilere rozet takılmasıyla il divan toplantısı sona erdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN