Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ADEM, çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için uzman eğitmenler eşliğinde 3 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında başlayan yaz okulları kapsamındaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklara sertifikalarını takdim etti.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi binasında düzenlenen programa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, çocuklar ve aileleri katıldı.

Sertifika programı öncesinde ise Resim Öğretmeni Mehmet Sağlam ve Elazığ İl Satranç Temsilcisi 2. Kademe Satranç Eğitmeni Metehan Deniz öncülüğünde verilen resim ve satranç kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin yaptıkları resimler sergilendi. Sonrasında ise çocuklara satranç müsabakası düzenlendi.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildiAilelerden Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

Yaz çocuk eğitimleri ile bilim sanat merkezlerine yetenekli öğrenciler hazırlamak, çocukların zeka, koordinasyon ve dikkat becerilerini geliştirip lisanslı resim ve satranç sporcularının yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yaz kurslarının çok faydalı olduğunu belirten aileler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Çocukların geleceğine katkı sunan eğitimlerin ücretsiz oluşunun kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirten aileler, donanımlı hocalar eşliğinde gerçekleştirilen derslerin çok kaliteli olduğunu ve devam etmesini istediklerini belirttiler.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Program, daha sonra 45 günlük yaz programlarını başarıya tamamlayan çocuklara sertifikalarının verilmesiyle ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle birlikte son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN