Milletvekilleri Bulut, Balık ve Başkan Şerifoğulları'ndan Kitap Fuarına ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, Milletvekili Sermin Balık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl Dördüncüsü düzenlenen kitap fuarını gezdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Metin Bulut, Milletvekili Sermin Balık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kitap fuarını gezdi. Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen ve 16 Ekim tarihine kadar açık olacak olan kitap fuarını gezen Milletvekilleri Bulut ve Balık ile Başkan Şerifoğulları, fuarda yer alan yayın evlerinin stantlarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. 

BULUT: GENÇLERİN KİTABA OLAN İLGİSİNİ DAHA DA YOĞUNLAŞTIRACAKTIR 

AK MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, kitap fuarına çok büyük ilginin olduğunu belirterek, “ Elazığ Belediyemizin çok güzel ve anlamlı bir etkinliğindeyiz. Yaklaşık 60 yayın evinin katıldığı, 4 binden fazla kitabın sergilendiği, içinde Elazığlı yazarlarımızın olduğu, imza ve söyleşi programlarının yapıldığı özellikle Ahmet Kabaklı anısına yapılan çok güzel bir etkinlik. Bundan dolayı Sayın Belediye Başkanımızı kutluyoruz. Etkinlik adeta yaşar bir hale getirilmiş. Gençlerin teşvik edilebilmesi ile alakalı. Özellikle ilk defa bir kitap fuarında gençler fuara taşınmış, gençler desteklensin diye ununla alakalı hediye çeki verilmiş. Buda eminim ki gençlerin kitaba olan ilgisini daha da yoğunlaştıracaktır. Bu yönüyle de çok kıymetli. Kitap fuarı ilk defa fuar alanında yapıldı. Allah nasip ederse bundan sonra da üzerine koyularak yapılacak bir etkinlik. Ben bir kez daha belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

BALIK: GENÇLERİMİZİN İLGİSİNİ GÖRDÜKÇE BEN HASETTEN MUTLU OLUYORUM 

Gençlerin ve çocukların fuara yoğun bir ilgisi olduğunu ifade eden Milletvekili Sermin Balık da, fuar alanının bir şehrin hayali olduğunu söyleyerek, “Kitap fuarına olan yoğunluk hakikatten memnun edici. Gençlerimizin, çocuklarımızın çok büyük bir ilgisi var. Gençlerimizi dijitalden uzak tutmaya, daha çok okumaya tarihlerini okumaya yönlendirirken ben belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü böyle bir kitap fuarı ile gençlerimizi, çocuklarımızı yazarlarımızı bir araya getirdi onları buluşturdu. Bu kitap fuarı bizim yıllardan beri hayalimizdi, projemizdi. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları yaptığı çalışmalarla birlikte Elazığ’a kazandırdık. Burada çok muhteşem işler yapılıyor. Ramazan etkinliklerinden sonra çeşitli fuarlarla, tanıtımlarla hem Elazığ’ın tanıtımına katkı sunuyoruz hem de Elazığlı hemşehrilerimiz kendi evleri gibi gelip fuarlara katılabilecekleri çocukları ile gelebilecekleri çeşitli aktivitelerin yapılabileceği bir alan oldu. Gençlerimizin ilgisini gördükçe ben hasetten mutlu oluyorum.” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN