Milletvekili Keleş'ten müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu...

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice ilçesi sınırları içerisinde yer alan Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu.

Milletvekili Keleş; “30 Ekim 2023 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilen ihale neticesinde yatırımcı firma ile 15 Kasım 2023 tarihinde de imzalanan sözleşme ile yapım sürecinin başladığını” belirtti.

OTEL İNŞAA EDİLECEK

Günübirlik tesis binası ile 20 yatak kapasiteli otel binasının inşaa edileceğini belirten Milletvekili Keleş; ”Yenilenen yatırım planına göre kademeli olarak 3 yıl içerisinde; günlük ziyaretçiler için asgari 350 m2 alanlı bağımsız bir kafeterya ve mutfak, ayrıca kayak takımlarının muhafaza edilip kiralanabileceği günübirlik tesis binası, 20 yatak kapasiteli otel ve alakart restoran binalarının inşa edilerek hizmete açılacağını” belirtti. 

Milletvekili Keleş'ten müjde!

"TURİZM MERKEZİ OLACAK"

Birbiriyle entegre çalışacak Kayak Merkezi ve Macera Parkı, sadece kış sporları için değil, aynı zamanda yıl boyunca ziyaret edilebilecek bir rekreasyon ve yaşam alanı haline gelerek Elazığ ve bölge turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade eden Milletvekili Keleş emeği geçen herkese teşekkür ederek, projenin  şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN