Sivrice Haberleri
SON DAKİKA

Sivrice Haberleri

Ebubekir Irmak: Biz, Bize Yeteriz Sivrice

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.

Sivrice'ye vizyon projeler

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası Sivrice için hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Sivrice’de miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

Sivrice ve Karakoçan konutlarının hak sahipleri belli oldu

Kurası çekilen Sivrice ve Karakoçan ilçeleri merkez mahallelerindeki hak sahiplerinin isim listesi belli oldu.

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Milletvekili Keleş'ten müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu...

Vali Toraman: Sivrice’ye Yaklaşık 100 Milyon liralık yatırım yaptık 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte güney sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Vali Toraman, Sivrice’ye yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. 

Sivrice Rehabilitasyon Merkezi için ödenek onaylandı 

Sivrice’de yeni bir rehabilitasyon merkezi yapılması için gerekli olan ödenek bakanlık tarafından onaylandı. 

Meclis Üyesi Aslan, muhtarlarla bir araya geldi 

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Raif Aslan, Sivrice Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. 

Açıkkapı: Konut ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2020 Sivrice ve 2023 Kahramanmaraş merkezli depremleri tüm şiddetiyle hisseden Elazığ'da depremlerin ardından ortaya çıkan konut  ihtiyacının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Işıkver’den iki ilçeye hastane müjdesi

Seçim sürecinde Elazığ’ın tüm ilçelerle birlikte sesi olacağını ve toplumun beklentilerinin tek öncelikleri olduğunu her platformda ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin raflarda unutulan İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili çok önemli girişimlerde bulundu.

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Sivrice ilçesi Güney, Dedeyolu, Bekçitepe, Kavallı, Günbalı ve Mollaali Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 31 Ağustos 2023– 16 Ekim 2023 tarihleri arasında, Sivrice ve Maden İlçesi Üçlerce, Başkaynak, Elmasuyu, Akbuğday ve Yoncapınarı Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 01 Eylül 2023– 15 Ekim 2023 tarihleri arasında anahtar teslimleri yapılacak. 

Ödenek talebi onaylandı 

Sivrice Atık Su Arıtma Tesisi’nin tadilatı için ödenek talebi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Köylerdeki 43 hak sahibi için kura çekimi yapıldı 

Sivrice ve Maden’de yapımı tamamlanan 43 konut için kura çekimi yapıldı.

MÜSİAD üyeleri piknikte bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen “Akpınar Cafe & Restoran”da MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Şerifoğulları binlerce gençle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Sivrice’de yer alan Elazığ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Gençlik Festivali’ne katılarak binlerce genç ile bir araya geldi.

YRP Sivrice ilçe kongresini gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Güven Yıldız güven tazeledi. 

AK Parti teşkilatı eğitim toplantısında buluştu 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. 

Gel: Maden ilçemizin Ergani’ye bağlanma haberleri bizleri rahatsız etmiştir 

Maden, Alacakaya, Arıcak, Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneği (MASSAD) Kurucu Başkanı Fethi Ahmet Gel, Ergani’nin il olması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sönmez, seçim yoğunluğunda anneleri unutmadı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Sivriceliler Derneği’ni ziyaret etti. Depremlerden büyük yara alan Elazığ’ın en gözde ilçelerinden Sivrice’nin sorunlarını, Sivrice Halkının beklentileri üzerine gerçekleşen sohbet sonrası Sivriceliler Dernek Başkanı Çetin Özmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ‘’İYİ Parti Elazığ teşkilatı ve Milletvekili adayları Sayın Av. Dr. İrfan Sönmez ve Kerim Eflatun Derneğimize yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz.’’ 

Çoban, Sivrice ve Bermaz’da yoğun ilgiyle karşılandı

Bağımsız aday ÇOBAN, önce Sivrice ilçesi ile başladığı programına, Bermaz köylerine kalabalık konvoy ile giriş yaptı. 

Milletvekili adayı Sönmez, Sivrice ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, İYİ Parti İl Teşkilatı ile birlikte Sivrice İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Aday Adayı Salih Satıcı Sivrice’de

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Gündoğan: Sivrice ilçemize hayırlı olsun 

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, yapılacak olan Sivrice Entegre İlçe Hastanesinin 10 yataklı olarak yapılacağını açıkladı. 

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Milletvekili Demirbağ: Devletimiz bütün birimleriyle vatandaşının yanında 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları, Elazığ İl Özel İdare ekipleri tarafından devam ediyor. Gece yarısı Sivrice’nin Üçlerce köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ekiplere teşekkür ederek; “Devletimiz, bütün birimleriyle vatandaşının yanında ve hizmetinde” dedi. 

Milletvekili Ağar: Elazığ’ın yaraları sarıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Sivrice depreminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Ocak Depremi'nin 3. yıl dönümü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üçüncü yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Saadet Partisi Sivrice ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Sivrice İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İlçe başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Sivrice, sorunlar yumağı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete il yönetim kurulu üyeleri Hayati Çağlayan, İsmail Göktaş ile merkez ilçe teşkilat başkanı Hamit Sunkar eşlik etti.