Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ'ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin aralıklı sağanak, Adıyaman çevrelerinin ise gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Elazığ ve Malatya'nın doğu (Keban, Ağın, Arguvan, Arapgir, Hekimhan), Tunceli'nin ise batı kesimlerinde (Çemişgezek, Hozat, Pertek) yer yer kuvvetli olması beklenmektedir” denildi.

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin aralıklı sağanak, Adıyaman çevrelerinin ise gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Elazığ ve Malatya'nın doğu (Keban, Ağın, Arguvan, Arapgir, Hekimhan), Tunceli'nin ise batı kesimlerinde (Çemişgezek, Hozat, Pertek) yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. 

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. RÜZGAR: Rüzgarların güneyli yönlerinden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN