Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji’den Elazığ’a uyarı!

Meteoroloji’den Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji duyurdu! Elazığ’a kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu Bölgesinin büyük bir kısmı kara teslim olacak. Yapılan açıklamadan sonra Elazığ’a kar yağacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. Elazığ’da kar yağışının beklendiği gün haberimizde... 

Meteoroli’den Elazığ’a uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Valiliği uyardı! Kuvvetli yağış geliyor 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Elazığ için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulundu. 

Elazığ’da Cumartesi ve Pazar gününe dikkat! 

Meteorolojiden Elazığ ve çevre iller için toz taşınımı uyarısı yapıldı. Basra körfezinden gelecek olan tozlar Cumartesi ve Pazar günü Elazığ’da etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji'den Çok Önemli Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya, Elazığ'ı sıcaklık konusunda uyardı.

Meteoroloji Elazığ’ı uyardı! 

Elazığ’da sağanak yağış aralıklarla etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Elazığ’ı sel, su askını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışına karşı uyardı.   

Meteoroloji’den Elazığ’a sağanak yağış uyarısı! 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve çevrelerini kuvvetli sağanak yağışa karşı uyardı. 

Meteoroloji Elazığlıları uyardı 

Yaz aylarına girerken mevsim normalleri ve üzerinde sıcaklık beklerken; Elazığ yeniden yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, sağanak yağışla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Meteoroloji Elazığ’ı uyardı! 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve toz taşımımı uyarısı yaptı. Meteorolojinin uyarısında, “Suriye kaynaklı toz taşınımı beklenmektedir” ifadesi yer aldı. 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu, Adıyaman çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren; Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde ise akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir” denildi. 

Meteorolojiden Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da etkili olması beklenen kuvvetli yağışa karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteorolojiden Elazığ için bir uyarı daha! 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Elazığ ve bölgedeki şehirler için uyarıda bulunarak, ayın 15’ine kadar bölgede ‘kuvvetli’ ve ‘ çok kuvvetli’ yağış beklendiğini açıkladı. 

Meteorolojiden Elazığ için bir uyarı daha geldi 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Elazığ için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. 

Elazığ Valiliğinden toz taşınımı uyarısı 

Elazığ Valiliği, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için toz taşınımı uyarısı yaptı. Elazığ Valiliği Elazığ ve çevre iller için toz taşınımı uyarısında bulundu. Toz taşınımına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği açıklandı. 

Meteoroloji’den uyarı! O güne dikkat 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge şehirler için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda Pazar gününden geçerli olmak üzere bölgede kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı. 

Meteorolojiden Elazığ için kar uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ için kar uyarısında bulundu. 

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge 3 şehir için karla karışık yağmur yağışı uyarısında bulundu. 

FÜ ile Meteoroloji Bölge Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı 

Fırat Üniversitesi kampüs alanında kurulması planlanan otomatik meteoroloji gözlem istasyonu ile ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Elazığ’a yağışlı hava geliyor 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi Elazığ’da hava sıcaklıklarının düşeceğini ve yağışlı havanın geldiğini açıkladı. 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden çığ uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ’ın yüksek ve eğimli kesimlerinde çığ riski bulunduğu bildirilerek uyarı yapıldı. 

Elazığ’da yoğun kar yağışına karşı uyarı! 

Elazığ’da etkili olacak kar yağışına karşı yetkililer vatandaşları uyardı. Vatandaşların buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. 

Elazığ’da hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların zaman zaman yoğun kar yağışı şeklinde olacağı, buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görüleceği tahmin edilmektedir.” denildi. 

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı! 

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevreleri için zirai don uyarısında bulundu.