Elazığ Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Haberleri

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk turistik sefer başlıyor

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Bu oyun kaçmaz çocuklar!

Elazığ’da Denizaltı Macerası isimli Müzikal Çocuk Tiyatrosu sahnelenecek.

Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, "Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz." yanıtını verdi.

Başkan Alan’dan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Erol: Haklar hukuki çerçevede aranmalıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sendikal hak ve faaliyetlerin kurumların işleyiş ve düzenini engellememesi gerektiğini söyledi.

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Belli Oldu

Elazığ İl Genel Meclisi'nde yeni dönemde MHP grubunu  Sivrice İl Genel Meclisi üyesi Raif Aslan temsil edecek.

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu Diyarbakır yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Sıdıka Avar MTAL’de öğretmenlere seminer düzenledi

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında öğretmenlere seminer verildi.

Rektör Göktaş’tan hayırseverlere teşekkür

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

AK Parti v e kabinede değişik olacak mı? 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok kısa sürede parti yönetiminde veya kabinede bir değişiklik beklenmiyor. Değişim olursa, sürpriz olur." değerlendirmesi yapılıyor.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, BY Medya Dergisi tarafından 3. Avrupa ödülleri kapsamında yılın siyasetçisi seçildi.

Milletvekili Keleş: Tren seferi ileri bir tarihe ertelendi

Dün gece Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildiği açıklanmıştı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tren seferinin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Yeni Dönem il genel meclisi toplantısı yapıldı!

Elazığ İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Yeni seçilen 30 il genel meclisi üyesi, ilk toplantıda meclis başkanını; başkan vekillerini ve katip üyelerini seçti. Toplantıda yapılan gizli oylama sonrasında Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

Milletvekili Erol: Bu durum Elazığ’a yapılan bir haksızlıktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın Kültür Yolu Festivalleri projesi kapsamına alınmamasının bu şehre haksızlık olduğunu dile getirerek sorunu TBMM’ye taşıdı.

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları ikinci birleşimle sona erdi. Birleşimlerde faaliyet raporu görüşüldü. Birleşim sonunda meclis üyeleri arasında üslup tartışması yaşandı.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı. 

Cip Mesire Alanı’nda sezon açıldı

Havanın güzelliğini fırsat bilenlerin noktası Mesire Alanları oldu.  Bayram tatilinin son gününde Cip Mesire Alanı da dolup taştı.

Başkan Burhan: Filistinli gazeteciler için ayaktayız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu, İsrail tarafından Gazze’de öldürülen gazeteciler için İstanbul Sultan Ahmet Meydanı’nda gazetecilerin katılımı ile 24 saat canlı yayın yapacak

El Aksa Platformundan Gazze için çağrı!

El Aksa platformu “Gazze İçin De Bayram Olsun” sloganı ile ümmet bayramlaşması programı düzenledi. Gazze için destek çağrısında bulunan platform üyeleri, İsrail için alınan ihracat kısıtlamasının kapsamının genişletilmesini istedi.

Elazığ’da bu köyde taziyelerdeki yemek ikramı kaldırıldı!

Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Başyurt köyünde alınan kararla, taziyelerde verilen yemek ikramı kaldırıldı.

YSK, Deva Partisi’nin Yurtbaşı için yeniden oy sayımı talebini reddetti

YSK, DEVA Partisi’nin Yurtbaşı beldesi için belediye başkanlığı ve belediye meclisi seçimlerinde oyların yeniden sayımı talebini reddetti.

Elazığ’da hangi parti kaç oy aldı! İşte kesin seçim sonuçları

Türkiye siyasi tarihinin önemli bir seçimini daha geride bıraktı. 31 Mart Pazar günü sandığa giden vatandaşlar il, ilçe ve beldelerini 5 yıl boyunca yönetecek kişiye yetki verdi. İşte Elazığ'da 31 Mart 2024 seçim sonuçları...

Elazığ’da bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Ramazan Ayı, bugün tutulan son oruçla sona erdi.

Aktaş, Emniyet ve Jandarma ekipleri ile bir araya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile birlikte karakolları gezerek, Emniyet güçlerinin hem Polis Haftalarını hem de Bayramlarını kutladı

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.