Malatya'dan Başkan Şerifoğulları'na adaylık teklifi geldi, Başkan Şerifoğulları anında cevap verdi 'Elazığ Bizim Sevdamız'

Elazığ'ın dört bir yanını yatırım projeleri ve hizmetlerle donatan ve şehri daha modern bir görünümüne kavuşturarak örnek bir kent haline getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu çalışmalarıyla ülke genelinde dikkat çekmeye devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

HER KESİMDEN BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

Seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirerek Elazığ kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Şerifoğulları’nın şehre kazandırdığı bu projeler siyasiler, bürokratlar ve misafirlerin de büyük beğenisini topladı. 

HİZMET BAŞARISI İL SINIRLARINI AŞTI

Hizmet başarısı il sınırları dışına taşan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün etkili tanıtımı sayesinde bir çok ilde konuşuluyor ve örnek gösteriliyor. 

ÖRNEK BİR SİYASETÇİ

Sıcak kanlı ve çalışkan kişiliği ile tanınan Başkan Şerifoğulları, kamuoyunun beklentisini karşılayan bu yönü ile geleceğin üst düzey siyasetçisi ve hizmet adamı olarak gönüllerdeki yerini aldı. 

MALATYA’YA SAHİP ÇIKTI

6 Şubat’ta yaşanan Kahraman Maraş merkezli iki büyük depremden ağır şekilde etkilenen Malatya’ya Elazığ Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Şerifoğulları, kardeş şehir Malatya’yı bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadı. Şehrin genel temizliği başta olmak üzere, ilaçlama, gıda temini, altyapı ve üstyapı hizmetleri gibi bir çok ihtiyacı karşılayan Başkan Şerifoğulları, bununla da yetinmeyip Malatya’yı sık sık ziyaret ederek Malatyalılara moral verdi, sorun ve talepleri dinledi.  

Deprem sürecinde hem Elazığ hem de Malatya’ya eşit bir şekilde hizmet veren Başkan Şahin Şerifoğulları, bu yönüyle de büyük sevgi kazandı. 

MALATYA’DAN ADAYLIK TEKLİFİ

Elazığ dışında da sosyal medya üzerinden yakından takip edilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na sürpriz bir adaylık teklifi geldi. Malatya’dan Kydmn_umt adlı Twetter kullanıcısı, başarılı gördüğü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na önümüzdeki yerel seçimlerde Malatya’dan Belediye Başkanı adayı olmasını teklif etti. Malatya’lı takipçisinin isteğine yanıt veren Başkan Şerifoğulları, doğup büyüdüğü, her karış toprağında izi olan memleketi Elazığ’a hizmet etmeyi sürdürme arzusunu dile getirdi. Başkan Şerifoğulları, bir cümle ile “Elazığ, bizim sevdamız.” Yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN