Kovancılar Yeniden Refah'ta bayrak değişimi 

Yenden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanlığında görev değişikliği yaşandı. Başkan Hayri Uğur bayrağı Mustafa Şahin'e devretti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Uzun bir süreden beri Yeniden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Hayri Uygur, görevi 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Milletvekili aday adayı olan iş insanı Mustafa Şahin’e devretti. 14 Haziran seçimlerinde Kovancılar ilçesinden önemli bir başarı gösterdiklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, bu başarıda önemli katkı ve gayreti olan Hayri Uğur’a teşekkür etti. 

Göreve atanan yeni ilçe başkanı Mustafa Şahin’e başarılar dileyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Yeniden Refah Partisi, kendi logosu ve adayları ile girdiği 14 Mayıs seçimlerinde hem ülke genelinde hem de ilimizde önemli bir başarı elde etmiştir. Halkımızın güvenini kazanan ve ülkemizin sigortası olan Yeniden Refah Partimiz, tüm teşkilatları ve kadrolarıyla yerel seçimlere hazırlık çalışmasına başlamıştır. 14 Mayıs seçimlerinde en çok oy aldığımız ilçelerimizden biri olan Kovancılar teşkilatımızda bir değişliğe gittik. Başkanımız Sayın Hayri Uygur, yoğun işlerinden dolayı görevi kendi isteği ile yeni başkanımız Mustafa Şahin’e devretti. Ben Hayri başkanımıza gösterdiği başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni ilçe başkanımız Mustafa Şahin’e de görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN