Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol köy ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Keleş Maden Kaşlıca (Goroz) Köyü, Maden Kızıltepe Köyü ve Sivrice Elmasuyu Köyü köylerine ziyaretlerde bulundu.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Maden Kaşlıca Köyü, Maden Kızıltepe Köyü ve Sivirice Elmasuyu Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Maden Kaşlıca (Goroz) Köyü ziyaretini ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Keleş, “Her el sıkışmada, her samimi sohbette, aziz şehrimizin her karış toprağının ne kadar zengin ve değerli olduğunu bir kez daha hissettik” dedi.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Milletvekili Keleş, Maden Kızıltepe Köyü ziyareti sırasında yaptığı açıklamasında: “Köyümüzün ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğrudan hemşerilerimizden dinleyerek çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Son olarak Sivrice Elmasuyu Köyü’nü ziyaret eden Milletvekili Keleş, “Gönül güzellikleri, samimi sohbetleri ve kadirşinaslıkları için tüm köy halkına teşekkür ederim” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN