HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu 

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, Elazığ'da düzenlenen iftar programında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair soruları cevapladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hür Dava Partisi tarafından Elazığ’da iftar yemeği programı düzenlendi. HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, düzenlenen iftar programında Elazığ’ın basın mensupları ile bir araya geldi. HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, gündeme dair soruları cevapladı. 

HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu 

Yapıcıoğlu, 31 Mart seçimlerine dikkat çekerek, “Bir seçime gidiyoruz, savaşa değil.” Dedi.  Yapıcıoğlu açıklamasında ayrıca "Aday gösterdiğimiz kardeşlerimiz o makamlara gelirlerse inşallah o hizmeti adaletle yapacaklardır. Adaletten bir karış ayrıldıklarında mutlaka başkasından önce bizler onu nasıl gerekiyorsa o şekilde ikaz edeceğiz.

HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu 

Emanet bilinciyle hareket eden kardeşlerimiz, kendilerine emanet edilen makamın imzasıyla, harcanan bütçenin de bir emanet olduğunu bilecek. Hizmeti üretebilmek için ehliyetli ve liyakatli kişiler işin başına gelecek. Önceki seçimlerde bir temel attık. Şimdi bu temelin üzerine inşallah bir bina dikmeyi ümit ediyoruz. Ben Kovancılar'daki bu heyecanı görünce inşallah olacak diyorum." Dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN