Hüda Par Haberleri
SON DAKİKA

Hüda Par Haberleri

HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu 

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, Elazığ’da düzenlenen iftar programında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair soruları cevapladı. 

HÜDA PAR’ın Elazığ’daki iki adayı belli oldu 

HÜDA PAR  31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Elazığ’ın Kovancılar İlçe Belediye Başkan adayı Metin Suiçer, Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Semih Adal olarak belirledi. 

HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı partilerinin yerel seçimlerle ilgili aldığı karara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kavaklı: Üst geçit asansörleri hizmete sunulmalı 

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ülke ve Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaklı, Elazığ’daki üst geçit asansörlerinin çalışmaması ile alakalı sıklıkla şikayet aldıklarını belirterek, sorunun çözümü için üst geçit asansörlerinin kontrollünün yapılarak, hizmete sunulmasını talep etti. 

HÜDAPAR’lı gençler farkındalık için trafiğe çıktı 

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan olaylara tepki göstermek adına pankartlar ve Filistin bayraklarıyla trafiğe çıktı. 

Başkan Kavaklı: Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz 

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekmek amacıyla Malatya Kürecik'te bulunan NATO askeri üssünün kapatılması için Malatya'ya gitti. Başkan kavaklı yaptığı açıklamada “Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz” dedi. 

HÜDA PAR’dan anma programı 

HÜDA PAR Gençlik Kolları Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenledi. 

Başkan Kavaklı’dan esnafı ziyareti

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Abdullahpaşa esnafını ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. 

HÜDAPAR Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi 

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Merkez İlçe Kongresi dün büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongre sonuçlarına göre, Ferit Çeliköz partisinin Merkez İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçildi. 

Başkan Kavaklı, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kent sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

HÜDA Par’dan depremzedelere ziyaret

HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ferit Çeliköz ve beraberindeki heyet, Elazığ merkez köylerine yerleşmiş depremzedeleri ziyaret etti. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

Şahin, Konteyner Kenti ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcı Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ettiler. 

Şahin, Palu’da vatandaşlarla bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Avukat Mahmut Şahin ve Hasan Şahin memleketleri olan Elazığ’ın Palu ilçesinde deprem dolayısıyla zor günler geçiren vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA Par Genel Başkan Yardımcısı Şahin Elazığ’da depremzedeleri ziyaret etti 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin ve beraberindeki ekip depremde enkaz altında kalarak yaralanan vatandaşları Elazığ’da ziyaret etti ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Başkan Kavaklı: Elazığ, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmeli 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’ın Kahramanmaraş depreminin ardından afet bölgesi ilan edilmesi için açıklama yaptı. 

Başkan Kavaklı: Maden ocağında çalışanlar bölgeye sevk edilebilir

Yaşanan deprem dolayısıyla Malatya`da bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı birçok binanın yıkıldığını ve binaların altına çok insan olduğunu belirterek, iş makine ve tecrübeli insan gücünün eksik olduğunu söyledi.

Kavaklı’dan, Vakıflar Genel Müdürlüğü irtibat bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Elazığ`daki bürosunun kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Vatandaşlar yetkililere seslendi 

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri köylerde, domuz sürülerinin tarlalara zarar verdiğini söyleyen köy sakinlerinin sorunun halledilmesi için yetkililere seslendi. 

Başkan Kavaklı’dan hırsızlık olayları ile ilgili açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’da artan hırsızlık olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile bir araya geldi 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek, takımların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

HÜDA Par Genel Başkan Yardımcısı Yarar Elazığ’da ziyaretlerde bulundu 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Sema Yarar Elazığ`a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Sema Yarar bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ`a geldi. Elazığ Kadın Kolları teşkilatı, İlçe Teşkilatları, gençlik kolları ve üyeler ile toplantılar düzenleyerek partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.  

HÜDA PAR’dan Salçalı Köfte Festivali açıklaması

HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’da düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali için davet edilen sanatçıları eleştirdi. 

HÜDA PAR’dan 80’ler sokağı için iki öneri 

80’ler sokağını gezen HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, alanın Kürsübaşı etkinliklerine ev sahipliği veya eğitim alanı olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.  

Seçimler yaklaştı, siyasi partilerde yarış başladı!

KİMLERİN İSMİ ÖN PLANDA Milletvekili genel seçimlerine 8 ay kala yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da siyaset hareketlendi. Seçim yaklaştıkça siyasi partilerin ziyaret programlarında yoğunluk yaşanıyor. 

Kavaklı: Mescid-i Aksa’ya her taraftan saldırıya geçtiler 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı tarafından, Elazığ Öğretmenevi önünde toplanarak Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılarla ilgili açıklama yapıldı. 

Başkan Kavaklı, gündemi değerlendirdi 

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ve Baskil ilçesinde çiçek açan kayısı ağaçlarının don vurmasıyla ilgili açıklama yaparak iki konunun da takipçisi olacaklarını söyledi. 

Başkan Kavaklı, Maden’de toprak kaymasına yönelik tedbirlerin alınması gerekir 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet, Maden ilçesindeki esnafın yanı sıra köy ziyareti gerçekleştirerek esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. 

HÜDA-PAR ‘Gençlik Kuşaklara Sığamaz’ etkinliği düzenledi 

HÜDA-PAR Elazığ Gençlik Kolları, “Gençlik Kuşaklara Sığamaz” temasıyla 22 Ekim tarihinde başlattığı etkinlik, dereceye girenlere verilen ödüllerle sona erdi.