Buluşma Haberleri

Buluşma Haberleri

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi’nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984 – 1985 yılında mezun olan öğrenciler 39 yıl sonra 6. Kez  bir araya geldiler. Gerçekleştirilen etkinlik ile eski arkadaşlar hasret giderdi ayrıca yitirdikleri arkadaşlarını dualarla yâd ettiler.

39 yıl sonra 6. kez bir ara geliyorlar

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984-1985 mezunları 39 yıl sonra 6. kez bir ara geliyorlar.

Açıkkapı, temaslarını sürdürüyor

Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de olağanüstü toplanan Genel Kurul çalışmalarının ardından Elazığ’da hemşehrileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Keleş: Hemşehrilerimizin sevgisi hizmet azmimizi artırıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen "Hemşehrilerimiz ile Buluşma" programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Septioğlu: Kaynakları Sadece Milletimize Hizmet İçin Kullanacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçime sayılı günler kala temposunu artırarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Septioğlu: 31 Mart bu şehri ayağa kaldırma vaktidir 

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” Dileklerinde Bulundu.

Rektör Göktaş, öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “Çedene Bizden, Sohbet Sizden” buluşmaları kapsamında yaklaşık 15 öğrenciyle bir araya geldi. 

Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

Yaptığı başarılı hizmetleriyle Beyhanlıların büyük takdirini toplayan Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Septioğlu: İsrafa son vererek, Elazığ’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Başkan Adayı Septioğlu, çalışmalarını sürdürüyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. 

ELFED’den geleneksel doktorlar buluşması 

ELFED’in geleneksel doktorlar buluşması İstanbul’da kahvaltı programıyla gerçekleşti. 

MHP adayı Aygen, vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Murat Aygen bugün de Esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam etti.

 Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti… 

Keşir, Elazığ’da teşkilat mensupları ile buluştu 

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, ‘Teşkilat Buluşması’ programı kapsamında partilileri ile bir araya geldi. 

Işık Yolu Köyü’nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

Halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti 

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Halk buluşmasına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. 

MÜSİAD üyeleri piknikte bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen “Akpınar Cafe & Restoran”da MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Işıkver, Ağın ilçesi sakinlerinin sorunlarını dinledi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında ağın ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ağın Belediye Başkanı, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların sorun ve beklentileri değerlendirildi. 

Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar’da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’a, Karaçorlulardan büyük destek

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Karaçorlular buluşması yaparak gövde gösterisi yaptı. 

Prof. Dr. Yasemin Açık “Beni Öyle Bir Oyla Gönderinki Elazığ’ın İsteklerine Kimse Sessiz Kalamasın”

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra şehir merkezinde de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle buluşmasında kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Prof. Dr. Açık, esnaf ziyaretlerine de devam etti.