Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar'da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İLK BULUŞMA KOVANCILAR’DA 

Kovancılar ilçesinde açık alanda vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, her bir vatandaşın elini sıkarak teşekkür ederek yaptığı değerlendirmede, “Kovancılar ilçemizde seçim sürecinde yaptığımız çalışmalar esnasında bir sözümüz vardı. Vekil seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını burada yapacağız demiştik. Şimdi siz çok kıymetli kardeşlerimle aynı ortamda bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Kovanılar ilçemiz ilimizin en yoğun nüfusuna sahip, kalkınma ve gelişmeye açık aynı zamanda jeopolitik konumu itibariyle de sürekli büyüyen bir ilçemiz. 23 hedef projemiz içerisinde Kovancılar çok önemli bir yer tutuyor. Hem verimli ovalarının suyla buluşturulması hem de bölgesel karma OSB Kovancılar ve bulunduğu tüm lokasyonun kaderini değiştirebilecek vizyon projelerdir. Türkiye Yüzyılında çözülmedik sıkıntı kalmayana kadar koşmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakının Türkiye’nin ikinci yüzyılı için hizmet kadroları seçimler ve atamalarla büyük ölçüde tamamlanmıştır. Cumhur ittifakını oluşturan tüm arkadaşlarımızla birlikte ilimizin her bir sorun ve beklentisine bir bir çözüm üreteceğiz. Bu kapsamda önceki gün, Cumhur ittifakını oluşturan vekillerimizin katılımı ile aciliyeti olan Afetzedelerin eksik kalan ödemeleri, 2020 yılında yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle yıkım bekleyen binaların durumu ve hak sahipliği hususu, işyeri hak sahipliği, TOKİ konutlarında işyeri sorunu ve teslimi yapılan konutlardaki eksikliklerin giderilmesi, 2023 depremi sonrası hasar tespiti ve hak sahipliği, ayrıca kırsal bölgelerde yapılan konutların takibi gibi hususlar başta olmak üzere ilgili kurum yöneticilerimizin de katılımı ile geniş kapsamlı istişarelerde bulunduk. Bu toplantılarımız bundan sonraki dönemde de devam edecek ve şehrimizin her bir sorunu kısa sürede inşallah çözüme kavuşturulacaktır” dedi. 

MUHTAR VE STK’LARLA TOPLANTI 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşması toplantısının ardından; Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı,  STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Merkez ve Köy Muhtarları başta olmak üzere, STK temsilcileri ve Oda Başkanları hem yöresel hem de sektörel olarak ilçede yaşanan sorunlar ve beklentilerini dile getirdiler. Her bir talep ve beklentiyi not eden Işıkver, hem Elazığ hem de Ankara boyutu ile her bir sorunun muhatabıyla gerekli tüm iletişimlerin sağlanacağını ifade ederek, hak buluşmaları kapsamında her hafta bir ilçede ve merkezde vatandaşlarla bir araya geleceğini dile getirdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN