Işıkver, Ağın ilçesi sakinlerinin sorunlarını dinledi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında ağın ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ağın Belediye Başkanı, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların sorun ve beklentileri değerlendirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında Ağın ilçesinde muhtar ve vatandaşlarla buluştu. 

USLU: İLİMİZİN KRONİKLEŞMİŞ HER BİR SORUNUNU İLGİLİ BAKANLIKLAR NEZDİNDE İNŞALLAH HER BİRLİKTE BİR BİR ÇÖZECEĞİZ 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyen Işıkver, şehrin bütüncül bir yaklaşım içeresinde tüm sorunlarının üzerine kararlılıkla yürüyeceklerini ifade ederek, “Şehrimizin bütüncül bir yaklaşım içerisinde tüm ilçeler ve köyleriyle birlikte çözülmedik bir tek sorunu kalmayana kadar bu mücadelemiz kararlılık içerisinde devam edecek. TBMM çatısı altında almış olduğumuz önemli görevler ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakının takdir ve destekleriyle ilimizin kronikleşmiş her bir sorununu ilgili bakanlıklar nezdinde inşallah her birlikte bir bir çözeceğiz” dedi. 

IŞIKVER: ÇÖZÜLEBİLECEK HER BİR SORUN KISA SÜREDE SONUÇLANACAK 

Milletvekili Işıkver, “Ağın ilçemiz, kartpostallara konu olacak güzellikle nadide bir vatan parçası. Bu güzel yörenin kalbi güzel insanlarının her zaman hizmetkarı olarak koşturacağız. Yerelde çözülebilecek her bir sorun kısa sürede sonuçlanacak. Bakanlıklar düzeyindekiler ise ısrarlı takip ile inşallah neticelendirilecektir” ifadelerinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN