Erbakan, Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluştu 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya'dan Bingöl'e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 2023 genel seçimlerinde partisine en çok destek veren il olan Malatya’ya teşekkürlerini iletmek için Malatya’ya geldi. Malatya ziyaretlerini tamamlayan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, en çok destek veren bir diğer il olan Bingöl’e gitmek üzere yola çıktı. Elazığ’dan geçerken Yazıkonak’ta mola veren Genel Başkan Erbakan partililer ve vatandaşlar ile buluşarak sohbet etti. 

Erbakan, Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluştu 

ERBAKAN: ELAZIĞ HALKI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BİZLERİ YİNE BAĞRINA BASTI 

Genel başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Hepinizin hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Tüm izleyicilere, Elazığ halkını en içten duygularla selamlarımı hürmetlerimi iletiyorum. Tabii burada Yazıkonak Beldesinde Malatya’dan Bingöl’e geçerken bizleri karşılayan teşkilatlarımıza Elazığ halkına Yazıkonak halkına teşekkür ediyorum. Malatya’da programlarımızı gerçekleştirdik depremin yaralarının sarılmasıyla ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledik bilgiler aldık, eksikleri yerinde tespit ettik ve bu çalışmalarla ilgili eksik kalan yönleriyle ilgili inşallah konuyu gündeme taşıyacağız onunla ilgili hem sivil toplum kuruluşlarından, sanayi odasından ticaret odasından gerekli bilgileri edindik dosyaları aldık. Hem teşkilatımızın hem il başkanlığımızın hazırlamış olduğu dosyaları bilgiler bunları inşallah hem meclis gündemine hem iktidarın gündemine hem ülkenin gündemine taşıyacağız şimdi de Malatya’dan Bingöl’e geçiyoruz.

Erbakan, Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluştu 

Yarın Bingöl’de Yeniden Refah Partimizin 14 Mayıs’ta en yüksek oy aldığı ilimiz olarak Bingöl halkına bir teşekkür ziyaretini inşallah gerçekleştireceğiz. Genç ilçesinde Solhan ilçesinde ve merkezde ziyaretlerimiz olacak. Bingöl’de halkımızla ve esnafımızla kucaklaşacağız. Tabii bu gece buradan geçerken Elazığ teşkilatlarımız Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı. Burada bizleri karşılamada bulundular bu nedenle şuanda burada bu açıklamayı da sizlere yapıyoruz. Tekrardan bendeniz kıymetli Elazığ teşkilatımıza başta il başkanımız olmak üzere teşekkürler ediyorum tabii bütün Elazığ halkına ve burada Yazıkonak’ta bizleri bağrına basan kıymetli Yazıkonaklı hemşehirlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii ki televizyonda izleyen tüm Elazığ’a da tüm vatandaşlarımıza da selamlarını hürmetlerini iletiyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN