Fatih Erbakan Haberleri
SON DAKİKA

Fatih Erbakan Haberleri

Septioğlu: Çelik Fabrikasının Elazığ’a kazandırılması için söz aldık

Seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçilmesi halinde partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan paslanmaz çelik fabrikasının Elâzığ’a kazandırılması için söz aldıklarını söyledi. Septioğlu; “seçimlerde Elâzığ, en doğru kararı verecektir” dedi. 

YRP Genel Başkanı Erbakan canlı yayında Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iki televizyon kanalının ortak canlı yayınına katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun kazanmasının Elazığ’ın kazanacağı anlamına geldiğini belirterek, Septioğlu’na destek istedi. 

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Yeniden Refah'a miting engeli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin ittifak kararını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yerel seçimlere yönelik ittifak kararını açıklıyor. Erbakan, "Milletimiz ittifak istemiyor" dedi. 

YRP, AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdı! 

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara dahil 10 büyükşehirde kendi adaylarına destek istediği Yeniden Refah Partisi ile uzlaşı sağlanamadı. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Yeniden Refah İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmaya hazırlanıyor.

Kartakgül, Genel Başkan Erbakan ile bir araya geldi 

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi. 

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Fatih Erbakan'dan asgari ücret zammına tepki! 

17 bin 2 lira olarak açıklanan yeni asgari ücrete Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan tepki geldi. Seçim öncesi yapılan protokoldeki sözlerin yerine getirilmediğini belirten Fatih Erbakan, "Açıklanan asgari ücret 3 ay sonra açlık sınırının altında kalacak. En üz 23 bin lira olmalıydı" dedi.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, 23 Kasım 2018 tarihinde ‘Temiz Geçmiş, Sağlam Gelecek’ sloganıyla kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşunun 5. Yıldönümünde bir mesaj yayımladı. 

Erbakan'dan İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulansın çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazze'de devam eden saldırılar nedeniyle İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.

Genel Başkan Erbakan’dan vefa ziyareti

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti. 

Erbakan, Yazıkonak’ta vatandaşlarla buluştu 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’dan Bingöl’e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. 

Suat Kılıç, YRP'ye geçti

Bir dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı da yapan Suat Kılıç, AK Parti'den ayrılarak Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Kılıç'a rozetini Fatih Erbakan taktı.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refah Mecliste 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını dileyerek, partilerinin seçimden büyük bir zaferle çıktığını belirtti.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ mitingi coşkuyla geçti

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen Elazığ Mitinginin coşkuyla geçtiğini kaydetti. 

Erbakan, Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhuriyet Meydanı’ndan Elazığlılara seslendi. 

Elazığ, liderini bekliyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala ülke genelindeki mitinglerini sürdüren Erbakan, 5 Mayıs Cuma günü saat 17’de Hünkar Mahfili Elazığ’da düzenlenecek olan mitinge katılacak.

YRP Elazığ Milletvekili adayları tanıtıldı 

Ankara’da gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda 28. dönem Elazığ milletvekili adayları tanıtıldı. 

YRP MKYK Üyesi Gül: Milli Görüş Meclis’e 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs’ta Milli Görüş kadrolarının meclise gireceğini kaydetti. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül Diyarbakır Ve Van’da temayül yoklamalarına katıldı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına katılarak başkanlık yaptı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katıldı 

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı aldı. 

Satıcı: Vatandaşlarımızın partimize teveccühü çok yüksek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Yeniden Refah Partisinin çok iyi bir oy alacağına inandıklarını ifade ederek “Vatandaşlarımız, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı ve ekibini kötü gidişatı kurtaracak tek yol olarak görüyor” dedi.

Erbakan: Herhangi bir ittifaka dâhil olmayacağız 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yaptığı açıklama, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde "Herhangi bir ittifaka dahil olmayacağız" ifadeleri kullandı. 

Fatih Erbakan'dan son dakika açıklamalar!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 Genel Seçimleri öncesi ittifaklar hakkındaki kararını açıklıyor.

Yeniden Refah Partisi, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Erbakan, deprem bölgelerinde incelemelerde bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’yi yasa boğan deprem bölgelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Erbakan, Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem bölgesindeki ziyaretlerinin ardından 18 Şubat Cumartesi günü Elazığ’a gelecek.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Konya Temaslarına Mkyk Üyesi Mehmet Gül’de Katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Konya’daki ziyaretlerine MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül’de iştirak etti.