Başkan Şerifoğulları projelerini kamuoyunun beğenisine sundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4,5 yıllık görev süresi içerisinde hayata geçirdiğini vizyon projeleri sosyal medya hesabından kamuoyunun beğenisine sundu

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye’nin en genç, dinamik ve vizyoner belediye başkanlarından biri olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim döneminde söz verdiği projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. 

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da 10 yıllardır konuşulan ancak bir türlü gerçekleşemeyen projeleri 4,5 yıl gibi kısa sürede tamamlayarak şehrin hizmetine sundu. 

Otopark, meydan, fuar merkezi gibi şehrin ihtiyaç duyduğu hizmetleri tamamlayarak talepleri karşılayan ve şehrin önünü açan Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a bu kıymetli hizmetleri kazandırmanın yaşattığı gururu sosyal medya üzerinden hemşehrileriyle paylaşıyor. 

Başkan Şerifoğulları, twetter hesabından Cumhuriyet Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kültür Merkezi ile Yer Altı Otoparklarının resimlerini ‘Önce hayal ettik, inandık. Sonra söz verdik, yaptık. Birbirinden kıymetli vizyon projelerimizi hizmetinize sunduk’ cümleleriyle paylaştı. 

Başkan Şerifoğulları paylaşımına eklediği ankette ‘Peki, sizin favori projeniz hangisi?’ sorusunu yönelterek vatandaşların görüşlerini de alıyor. Başkan Şerifoğulları’nın paylaşımı kısa sürede binlerce takipçi tarafından beğenildi. 

Hepsi bir birinden kıymetli projeleri değerlendirmekte zorlanan vatandaşlar, ankete ‘Hepsi’ şıkkının da eklenmesini isteyerek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN