Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti:

“Yeryüzünün en onurlu ve kutsal mesleğini icra eden öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz için en önemli rol modellerdir. Daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye hedefimize onların ışığında yetişecek nesillerle ulaşacağız.

İlmin ve bilimin ışığında akılcı, sorgulayıcı, tarihini, kültürünü, medeniyetini tanıyan nesiller yetiştirerek ülkemizin yeni yüzyılına ışık olan kıymetli öğretmenlerimize bugünümüz ve yarınlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Her şart ve koşulda, ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ve gayretle geleceğimizi inşa eden kıymetli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu vesileyle bir kez daha yüreklerindeki öğretmenlik sevdasıyla vatanın dört bir yanında göreve koşan ve hain terör saldırıları sonucu şehit düşen Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz nezdinde tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN