Başkan Şerifoğulları bir sözünü daha yerine getirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri olarak sözünü verdiği Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali hayata geçti.

Başkan Şerifoğulları bir sözünü daha yerine getirdi"HAYIRLI OLSUN"
Modern ve kullanışlı yapısıyla hem vatandaşa konforlu ulaşım imkanı sağlayan hem de şehir kimliğine katkı sağlayan şehrin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu şehirler arası otobüs terminali, her kesimden büyük beğeni topladı. Başkan Şahin Şerifoğulları, “çevreci bir anlayışla inşa ettiğimiz ve kısa süre önce hizmet vermeye başlayan modern ve konforlu bir yapıya sahip şehirlerarası otobüs terminalimiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında modern ve çevreci bir anlayışla inşa edilen yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Mevcut terminal binasının ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle şehrin yıllardır beklediği yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali, Güney Çevre Yolu üzerinde 85 dönüm arazi üzerine inşa edildi.

Başkan Şerifoğulları bir sözünü daha yerine getirdi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Modern ve kullanışlı yapısıyla hem vatandaşa konforlu ulaşım imkanı sağlayan hem de şehir kimliğine katkı sağlayan şehrin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu Şehirler Arası Otobüs Terminali, her kesimden büyük beğeni topladı.

Toplam 8 bin 348 metrekare kapalı alana, 6 bin 556 metrekare yarı açık alana sahip terminal binası bünyesinde; 49 adet peron, 42 adet bilet gişesi, 18 adet dükkân, 2 adet restoran-kafe, büfe ve mescitler yer alıyor. Modern bir anlayışla inşa edilen Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali çevresi ise rekreasyon çalışmalarıyla vatandaşların huzurlu ve keyifli vakit geçirecekleri bir yaşam alanı olarak tasarlandı.

Başkan Şerifoğulları bir sözünü daha yerine getirdi

BİRÇOK YENİLİK YER ALDI
Yeni terminal yerleşkesindeki 7 bin metrekarelik alan çeşitli türlerdeki ağaç dikimi, kameriyeleri ve yürüyüş yolları ile koruluk olarak düzenleniyor. Toplam 3 bin metrekarelik alana ise çeşitli türlerdeki ağaç dikimi, kameriyeler, oturma alanları, oyun grupları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanı statüsü kazandırılıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Elazığ’ımıza kıymetli bir yatırım daha kazandırdık. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda hemşehrilerimize söz verdiğimiz yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik. Şehrimizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan Şehirler Arası Otobüs Terminali'mizi Elazığ’ımıza yakışan bir kimlikle vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu kıymetli yatırımı şehrimize kazandırmış olmanın mutluluğuyla, yeni terminalimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

VATANDAŞLAR BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan yeni Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN