Başkan Şavlı'dan çocuklara sürpriz 

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Elazığ Hipodrom'unda sürpriz yaptı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Elazığ Hipodrom’unda Sürpriz yaptı. 

Şavlı, “Öncelikle Geleceğimizin teminatı güzel çocuklarımızın ve her yaşta çocuk kalmayı başaran aziz milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın bayramı olmakla birlikte bizlere de gurur duyacağımız şekilde onları iyi yetiştirme zorunluluğumuzu hatırlatmalıdır. Çocuklarımıza yaşatacağımız bayram sevinci onların ulusal egemenlik bilinci ve ulusal egemenlik değerleriyle bütünleştiğinde değer kazanacak ve anlam bulacaktır. İnanıyorum ki bütün çocuklarımız bu değerli armağanı aynı ruh ve inançla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Farkındalık oluşturmak ve çocuklarımızın sosyal uyum süreçlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu güzel program vesilesiyle emeği geçen Yurtbaşı Belediye Başkanımız Yasin Yılmaz’a TJK Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’e teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şavlı, Çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp onların mutluluğuna ortak olmayı da ihmal etmedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN