AK Parti Kadın Kolları'ndan Mevlana'yı anma programı 

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Mevlana Celalledin Rum-İ'yi anma programı düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye’de Mevlânâ Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümü olarak ifade edilen Şeb-i Arus’un 749. Vuslat’ı nedeniyle programlar devam ediyor. 

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı da 7 – 17 Aralık Mevlana’yı anma haftası nedeniyle program düzenledi. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa parti teşkilatının yanı sıra çok sayıda kadın katıldı. 

AK Parti Kadın Kolları'ndan Mevlana'yı anma programı 

YILDIRIM “GÜZELLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK” 

Birlik ve beraberlik mesajı vererek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bizler siyaset yapıyoruz, siyaseti değerler üzerinden yapıyoruz kalıcı kılmak için yapıyoruz. Siyaseti insandan ayrı tutmuyoruz, gönüllere girmeye çalışıyoruz ve gönüllerde kalmaya özen göstermeye çalışıyoruz. Süreç ve zaman içerisinde bazen bunu etkileyen bunları törpüleyen ya da bunları sizleri tenzih ederim kirleten bir takım hayatın acımasız darbeleri olabilir ama bizler birlikte olduğumuz zaman birbirimizi tamamlamaya çalıştığımız zaman ve sevgiyi çoğaltmaya çalıştığımız zaman bu güzellikler artarak devam edecek” dedi. 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver de, parti olarak manevi değerlere önem veren ve dünyanın tanıdığı alimleri önemseyen bir görüşü benimsediklerini söyledi. Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak Mevlana’yı anlatan sunumlar yapıldı. Program tasavvuf dinletisi ile devam etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN