Şerafettin Yıldırım Haberleri
SON DAKİKA

Şerafettin Yıldırım Haberleri

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı 

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı. 

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı. 

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yetki aldı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ziyarette AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın yeni yönetim Kurulunu oluşturmak için yetki aldı. 

AK Parti Kadın Kolları’ndan Mevlana’yı anma programı 

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Mevlana Celalledin Rum-İ’yi anma programı düzenlendi. 

AK Parti’de adaylık müracaatları devam ediyor

AK Parti’den aday adayı olan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin değerler üzerine siyaset yaptığını söyledi. 

AK Parti’de istişare toplantısı yapıldı 

AK Parti İl Başkanlığında “Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı” yapıldı. Toplantıda yerel seçimlerle ilgili istişare edildi. 

Başkan Yıldırım: Kimseye verilmiş sözümüz yok 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde şehir genelinde zafer elde etmek için en ideal adayları belirlemek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Şehrimizin merkez, ilçe ve beldeleriyle tamamını AK Belediyecilikle buluşturma arzusundayız” dedi. 

Işık Yolu Köyü’nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Palu’ya yapılması gereken hizmetlerin görüşüldüğü istişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılım sağladı. 

AK Parti teşkilatı muhtarları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, il ve merkez ilçe teşkilatı kurum müdürleri ile birlikte Baskil’e bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

AK Parti teşkilatı eğitim toplantısında buluştu 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. 

ETSO’da Bayramlaşma programı 

Elazığ Ticaret Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

AK Parti Milletvekilleri il genelinde temaslarını sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri; esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül’den de Kuzova Pompa İstasyonu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

Başkan Dumandağ’a ziyaretler sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği'ne yeniden seçilen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 

Başkan Şerifoğulları ve Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ziyaretlerine devam etti. 

Yıldırım ve Milletvekili Adaylarından Stadyum Açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı. 

AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

AK Parti teşkilatı bayramın ikinci gününde Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre merkezinde bayramlaştı. 

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Palu, Arıcak ve Alacakaya’da 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Bulut: Girişimlerde bulunarak sorunları aştık 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, yaşanan depremlerden sonra Elazığ’da da oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için mücbir sebep halinin uygulandığını söyledi. Metin Bulut, Elazığ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda konuştu. 

AK Parti Heyeti ETSO Başkanı Alan’la bir araya geldi 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ETSO Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. ETSO Başkanı İdris Alan Milletvekili Bulut’tan ikinci OSB’nin biran önce ayağa kalkması için destek istedi. 

Elazığ’da Robotik Kodlama Atölyesi açıldı 

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulunda “Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde” adlı proje kapsamında robotik ve kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 

İstanbul’da Elazığlılar hasret giderdi 

Sancaktepe belediyesi tarafından düzenlenen ELFED’in destek verdiği “Elazığlı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” etkinliğinde İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi. Bin 200’den fazla Elazığlıyı bir araya getiren etkinlik tam not aldı.   

Yurtbaşı Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın projeleri arasında yer alan yeni belediye hizmet binasının resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları düzenlendi 

AK Parti İl Teşkilatı; Palu, Kovancılar’da ilçe danışma meclisi toplantıları düzenledi. 

Bulut ve Yıldırım, Güneykent Mahallesi sakinlerini dinledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, beraberindeki heyet ile birlikte TOKİ Konutlarının kurulduğu Güneykent Mahallesi’nde vatandaşları dinledi, ev ziyaretlerinde bulundu. 

Milletvekili Ağar, Demiröz ile esnafı ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Elazığ Gazi caddesinde esnafı ziyaret etti.