AK Parti'de istişare toplantısı yapıldı 

AK Parti İl Başkanlığında 'Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı' yapıldı. Toplantıda yerel seçimlerle ilgili istişare edildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ İl başkanlığında “Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı” yapıldı. İl binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, önceki dönem Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Kemal Tan ve teşkilat mensupları katıldı. 

AK Parti'de istişare toplantısı yapıldı 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda parti çalışmaları da değerlendirildi. Görüş ve önerilerin de alındığı toplantıda konuşan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül harekatının neferleriyiz. Bu harekette belediye başkanının yükü ne kadar ağırsa, belediye meclis üyesinin de yükü ağırdır. Bu harekette ilçe başkanı görevi kadar önemliyse sandık müşahidinin, mahalle temsilcisinin de görevi önemlidir. Hatta bu harekette genel başkanın sorumluluğu ne kadar büyükse il başkanının, milletvekilinin sorumluluğu da aynı derecede büyüktür. Bu bakımdan sahadaki uç beylerimiz olan teşkilat mensuplarımızın görüşlerine, tespitlerine, tavsiyelerine büyük önem veriyoruz.

AK Parti'de istişare toplantısı yapıldı 

AK Parti Türk siyasetine halen yön veriyorsa, 84 milyonun umudu olmaya devam ediyorsa sebebi istişareye açık olmasıdır. İşte bu anlayıştan hareketle İl Teşkilatı olarak sürekli istişare toplantıları yapıyoruz. Güzel, anlamlı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de ve ve benzeri toplantılara devam edeceğiz. Ben bu duygularla toplantımıza katılan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN