Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya gelerek Türkiye ve Elazığ gündemine dair bir görüşme gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İYİ PARTİ Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İYİ PARTİ Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Başkanlığında TBMM’de gerçekleşen ilk Meclis Grup toplantısına ve daha sonrasında İl Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile makamında Türkiye ve Elazığ gündemine dair bir görüşme gerçekleştiren Habip Yaşar, yaptığı açıklamasında: “Milletimizin sesi olma, dertlere derman bulma ve ülkemize İYİ Parti’nin vizyonunu, projelerini ve çözümlerini sunma hedefimiz doğrultusunda;  5. Olağanüstü Kurultayımızın ardından Gazi Meclisimizin çatısı altında ilk grup toplantımızı gerçekleştirdik. Türkiye’nin meselelerini değerlendirdiğimiz toplantılarımız, milletimizin gerçek sorunlarının konuşulduğu, tartışıldığı, gündeme taşındığı ve çözüm yollarının arandığı yerler olmuştur. Bugün de Sayın Genel Başkanımız Müsavat DERVİŞOĞLU Türkiye’mizin meselelerine karşı kapsamlı, sağduyulu ve ufuk açıcı açıklamalarda bulunmuştur. Başta yeni Anayasa tartışmaları olmak üzere ekonomiden, dış politikaya tüm meseleler derinlemesine irdelenmiştir. 

Milletin cebini yakan enflasyon durdurulamazken; Ayda on bin lira ile "sürün" denilen emeklinin evinde tencere kaynamıyorken, yaşıtlarından bir gün sonra işe başladığı için kusura bakma sen "on yedi yıl sonra emekli olacaksın" denilenlerin gelecekleri mevzu bile edilmiyorken, memuru, işçisi, ek hesaptan para çekip evine ekmek götürmeye; kredi kartının asgari borcunu da başka bir kredi kartından ödemeye çalışırken; öğrencisi KYK bursuyla hayatta kalma mücadelesi verirken; İşsiz genci bir imkân bulup başka ülkelere kaçmak isterken yeni anayasadan bahsediyoruz. Hukuksuz bir ülkede adaletsiz bir düzende ekmeksiz bir millete "yeni anayasa demek" abesle iştigaldir. Tek adam rejimini tahkim edecek hiçbir anayasa değişikliği teklifini, konuşmaya değer dahi bulmayız. 

Parlamenter sistemin önünü açacak düzenlemelere bakışımız da bellidir. Her hâl ve şartta devletin partileştiği,partinin devletleştiği, yargının siyasallaştığı, bürokrasinin yozlaştığı, nüfusun yabancılaştığı, Türk milletinin ise perişan edildiği, sefalete mahkum edildiği bu siyasi düzene karşı, Demokrasi ve Hukuk mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Görüşmelerimizde Sayın Genel Başkanımıza Elazığ’ımızın ekonomik sorunlarını, depremden kaynaklı sorunları ve yaşanan mağduriyetleri, hak kayıplarını ifade ettik.  İYİ Parti olarak yaratılan suni gündemlerin peşinde değil milletimizin gerçek gündeminin takipçisi olmaya, milletimizden aldığımız güçle, mutlu, güvenli ve huzurlu yarınlar için; kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Sayın Genel Başkanımız Sayın Müsavat DERVİŞOĞLU beyefendinin Elazığlı hemşehrilerimize selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum. Kendilerini en uygun zamanda şehrimizde ağırlayacağız. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Toplantımızın milletimiz, memleketimiz adına hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN