TÜMKİAD'DAN Anıtkabır Ziyareti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve il başkanlarının hazır bulunacağı ziyaret 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kurulduğu günden bugüne ülkemiz ekonomisi adına önemli çalışmalar yapan ve illerde teşkilatlanma sürecini tamamlayan TÜMKİAD her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı İş İnsanı Osman Özçelik’te Anıtkabir ziyareti heyetinde yer alacak isimler arasında.

TÜMKİAD'DAN Anıtkabır Ziyareti

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“24 Haziran 2024 Pazartesi günü Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret edeceğiz. Bu anlamlı ziyarette, Atatürk'e olan saygımızı ve bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek üzere resmi protokol çerçevesinde bir araya geleceğiz.  

TÜMKİAD'DAN Anıtkabır Ziyareti

Saat 13.00 da Anıtkabir'in Aslanlı Yol girişinde buluşarak, hep birlikte mozoleye çiçek bırakacağız ve saygı duruşunda bulunacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda bulunacak olmanın derin heyecanını yaşıyoruz.”

TÜMKİAD'DAN Anıtkabır Ziyareti

ÖZÇELİK: İŞ İNSANLARIMIZLA ANITKABİRDE OLACAĞIZ

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman Özçelik ise açıklamasında “24 Haziran Pazartesi günü Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek saygı duruşunda bulunacağız. Son derece anlamlı olan bu ziyaretimiz için şimdiden heyecanlandığımızı ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle bu ziyaretimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN