TESK Genel Başkanı Palandöken Elazığ'a geldi 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Elazığ'a geldi. Elazığ Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden ve burada başkanlarla bir araya gelen Palandöken ardından esnafları ziyaret etti. Palandöken'in son durağı ise esnaf odalarına verilmesi düşünülen bina oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken Elazığ’a geldi. Palandöken’in Elazığ’daki ilk durağı Esnaf Odaları Birliği oldu. Oda Başkanları ile birlikte Genel Başkan Palandöken’i ağırlayan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, çalışmalarından bahsetti. Kurnaz, yer sıkıntıları olduğunu belirterek, kendilerine il yöneticileri tarafından bir yer tahsis edildiğini söyledi. Palandöken de ziyarette yaptığı değerlendirmede deprem ve pandemi sürecine değindi ve esnafın zor bir dönemden geçtiğini kaydetti. 

Ekonomide yaşanan dalgalanmaların sadece Türkiye’de yaşanmadığını ifade eden Palandöken, esnaf için nefes kredisi beklediklerini söyledi. Başkan palandöken yaptığı açıklamada, “Dünyada bir çalkantı var sadece ülkemizde değil. Avrupa’da aynı. Sık sık gidiyoruz. Avrupa istişare komitesi eş başkanlığı görevini de yaptım. Oralarda da o sıkıntılar var. Herkes burada krediye de ulaşamıyor. Çümkü belki önceden yazılmış çeki senedi var. Dolayısıyla temiz kağıdı alamıyor. Şimdi buraya gelmişken bu güzel şehirde hem hayırlı ettik başkanımızı hem de burada sorunları Ankara’ya götürecek kadar güçlü” dedi. Palandöken ayrıca, birliğin yeni yerine taşınması için gereken desteği sunacaklarını söyledi. Genel Başkan Palandöken birlik ziyaretinin ardından esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. Genel Başkan Palandöken ardından Elazığ Esnaf Odaları Birliği’ne verilmesi planlanan Hastane Caddesi üzerinde bulunan binayı gezdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN