Yarım Asırlık Kömürhan Kavurma yeniden açıldı 

Elazığ'ın önemli marka değerlerinden biri olan ve yarım asırdır şehre ve bölgeye hizmet veren Kömürhan Kavurma geçtiğimiz ay kepenk indirmişti. Kömürhan Kavurma yeniden hizmete açıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

1970 yılında Elazığ – Malatya karayolu üzerinde kurulmuş ve adını Kömürhan Köprüsü’nden almıştı. Yarım asırdır Elazığ’a ve Elazığ karayolunu kullanan vatandaşlara hizmete veren işletme Elazığ’ın önemli uğrak mekanlarından biri. Şehre adeta kavurma kültürünü getiren işletme ikinci kuşak sahibi Ethem Kömürhanlı tarafından işletiliyordu. Şehrin önemli marka değerleri arasında yer alan ve yıllardır Elazığ’a gelen misafirlerin mutlaka götürülüp kavurmasının yedirildiği, gece saatlerinde gençlerin toplanıp kavurma yemeye gittiği Kömürhan Kavurma kapanma kararı almıştı. Kömürhan Kavurma’nın sahibi Etem Kömürhanlı 9 Ağustos salı günü itibariyle yeniden bölgeye hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

KÖMÜRHANLI: ELAZIĞ’A HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Şehrin önemli marka değerleri arasında yer alan ve yıllardır Elazığ’a hizmet veren Kömürhan Kavurma’nın sahibi Etem Kömürhanlı, bu teveccühe duyarsız kalamadığını, yıllardır yaptığı işi, Elâzığ’ımıza hizmet etmeye devam kararı aldığını söyledi. Gerek ilimizde, gerekse ülkemizin çeşitli yerlerinden kendisine ulaşan insanlara sonsuz teşekkürlerini ileten Kömürhanlı, aynı yerinde, aynı lezzet ve yenilenen personeli ve hizmet anlayışıyla, ilk günkü şevk ve heyecanla en iyi yaptıkları işi yapmaya devam edeceklerini söyledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN