Stadyum Genç Ofis Türkiye'de İlk Elazığ'da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ'a kazandırıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Atatürk Stadyumu, 3 Ocak 2019 tarihinde yıkımına başlanarak 2019-2023 yılları arasında aynı yerinde modern bir yapıya uygunluğu ile tekrar yapılarak 7 Mayıs 2023 tarihinde Elazığspor - Karaköprü Belediyespor maçı ile açılışı gerçekleştirilerek yeniden Elazığ’a kazandırıldı. Stadyum içerisinde çalışmalar hız kesmeden devam ederken Türkiye’de ender bulunan Stadyum içerisinde Genç ofis çalışmalarında sona doğru geliniyor. 

Elazığ'a kazandırılacak olan Genç Ofis, Kitap Kafe, Mini Kütüphanesi, Butik Güzel Sanatları ve El sanatları alanı, Eğitsel Oyun Alanı, Zeka Oyunları İstasyonu, Bilişim ve teknoloji Alanı, Dijital Oyun Platformu, Sportif Branş İstasyonları, İnovasyon Alanı, iç ve dış alan Hasbihal ve Dinlenme yerleri ve İkram Alanı ile hizmet verecek. 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren açıklamada bulunarak Stadyum Genç ofis hakkında bilgiler vererek ilimize ve gençlere teşekkür ettiğini ifade etti. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “ Elazığ Atatürk Stadyumu’nu yaşayan stadyum olarak adlandırmıştık. Stadyum içerisinde antrenman salonları ve aynı zamanda yakında hizmete açacağımız Stadyum Genç Ofisi ile Türkiye’de ilkleri yine Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yaşamış olacağız. Stadyumlarda bu tarz antrenman salonları ve bilhassa genç ofisleri çok fazla göremeyiz fakat biz stadyumumuzu yaşayan stadyum olarak adlandırmıştık 7/24 yaşamasını istiyoruz. Bu bağlamda daha önce ilimize kazandırmış olduğumuz 12 Genç ofisin yanına farklı bir konsepte hazırladığımız Stadyum Genç Ofisi de ekleyerek 13’üncü Genç Ofisimizi açıyoruz. Gençlik Merkezimiz de 1 taneydi ilçe ve beldelerde de olmak üzere 5 tane Gençlik Merkezi yaparak toplam da 6 tane Gençlik Merkezi ilimize kazandırdık. Stadyum Genç Ofis içerisinde okuma alanları kafe tarzında oturma alanları, gençlerin sohbet edebileceği alanlar, bilardo, langırt, masa tenisi ve teraslarıyla gençlerin keyifle vakit geçirebileceği alan olacak. Ve çok modern tasarımlar yapılarak hazırlanıyor. İlimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN