Abdulsamet Eren Haberleri
SON DAKİKA

Abdulsamet Eren Haberleri

Elazığ’da iki kurum arasında protokol imzalandı 

Elazığ’da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü öncülüğünde; Mevlid-i Nebi İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi. 

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları, Elazığ Stadyumu’nu inceledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. 

Karayolları ve il özel idare sahaları yenilendi 

Elazığ futboluna hizmet eden Karayolları ve İl Özel İdare Spor Tesisi sahaları Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilendi. 

Milletvekili Demirbağ Dünya Şampiyonu Elazığlı Sıla Kartal ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İtalya’da düzenlenen turnuvada dünya kickboks şampiyonu olan Elazığlı sporcumuz Sıla Kartal ile bir araya geldi. Başarılı sporcumuzu tebrik eden Milletvekili Demirbağ, Elazığ’a spor altyapısı anlamında önemli yatırımlar yapıldığını, hem merkezde, hem de ilçelerde yapılan yatırımlarla Elazığ’ın başarılı sporular yetiştirdiğini vurguladı. 

Milletvekili Demirbağ: Spor kompleksi hayırlı olsun 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu İlçesinde yapımı devam eden spor kompleksi ile ilgili açıklamada bulundu. Milletvekili Demirbağ açıklamasında, “Spor kompleksi Palu’muza, Palu gençliğimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Demirbağ, Dene-Yap Atölyesinde gençlerle buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde bulunan Deneyap Atölyesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Elazığ Stadyumu yapımında son aşamaya gelindi 

Elazığ Stadyumu’nun yapımında son aşamaya gelindi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve MYS Yol Yapı A.Ş. Yetkilisi Semih Işıkver, çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 

Genel Müdür Emre Topoğlu'ndan, Eren'e Teşekkür 

Bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, gençlerle bir araya gelerek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

Milletvekili Demirbağ’dan öğrenci yurtlarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Fethi Sekin Kız Öğrenci Yurdu, Sare Ana Kız Öğrenci Yurdu ve Harput Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Karayolları ve Özel İdare sahaları yenileniyor 

Şehrimizde bulunan ve geçmiş zamanda gerek antrenman gerekse maçlara ev sahipliği yapmış Karayolları ve İl Özel İdare Sentetik Sahaları yenileniyor. 

Elazığ’da Yaz Spor Okulunun açılışı yapıldı 

Elazığ’da Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarının açılış töreni gerçekleştirildi. Törene il protokolü, çocuklar ve aileleri katıldı. 

Elazığlı gençler Hatay’da 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençler, Anadolu’yuz Biz projesi kapsamında Hatay’a gönderildi. 

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası tamamlandı 

İl içi yapılan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası il müsabakaları tamamlandı. 

Gençler, tarih kokan illeri geziyor 

Elazığlı gençler, Başkent, Çanakkale ve Bursa’yı gezecek. Üç gün boyunca devam edecek gezi ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamed Eren, gençlerin milli ve manevi bir yolculuğa çıktığını söyledi. 

Müdür Eren, yeni stadyumla ilgili açıklama yaptı 

Yapımında sona gelinen ve sosyal medyada 16.746 kişi kapasitesli olacağının yanı sıra koltuklarının bordo rengi yerine kırmızı-beyaz olacağı paylaşılan Elazığ Stadyumuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet eren tribün kapasitesinin 20.023, koltuklarının ise bordo beyaz ağırlıklı olacağını açıkladı.

Elazığ’da Gençlik Kampı başvuruları başladı 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği Gençlik Kampları için Elazığ’da başvurular alınmaya başlandı. 

Okçulukta hedef, olimpiyatlar

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları müsabakaları kapsamında gerçekleştirilen Okçuluk yarışmaları sonuçlandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Müsabakaları Elazığ’da yapıldı 

Elazığ’ın ev sahipliğinde 140 sporcunun katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme grup müsabakaları yapıldı. 

GSB Elazığ yurtlarında Elazığ günleri 

Fethi Sekin Öğrenci yurdunda öğrenciler unutulmaz bir gece yaşadı. 

Elazığ’da özel çocuklar, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi 

Elazığ’da '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' nedeniyle özel çocuklar Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

‘Mahallede Maç Var’ grup müsabakaları sona erdi 

Elazığ’da gerçekleştirilen TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası İlimizde yapılan Grup Müsabakaları ile Erzurum ilinde gerçekleştirilecek Yarı Finale yükselen takımlar belli oldu. 

Masa tenisi sporcuları Elazığ’ı gezdi 

Elazığ’da düzenlenen 8. Grup Bölgesel Masa Tenisi Turnuvasına gelen sporcular, Elazığ’ın tarihi yerlerini gezdi.   

Satranç Turnuvası başladı  

Elazığ’da 480 sporcunun katılımıyla Okul Sporları Satranç Turnuvası başladı.   

İl Müdürü Eren sporcular ile bir araya geldi 

Gençlik ve Spor Kulübü ve Gençlik Merkezi Kulübü Bocce takımı sporcuları ile İl Müdürü Abdulsamet Eren ve kulüp yöneticileri bir araya geldiler. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ‘Komşum Projesi’ 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gönüllülük Federasyonu yürüttüğü “Komşum Projesi” kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt yemekhanelerinde yemek dağıtımı sonunda tüketilmemiş olan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 

Elazığ GSK Hentbol’da erkekler galip, kadınlar mağlup

Hentbol 2. Lig’de mücadelesini sürdüren Kadınlar ve Erkekler Hentbol takımları hafta sonu gerçekleşen Müsabakalarda Erkek Hentbol takımı Cizre Yıldızlar SK karşılaşmasında 41 - 17 lik skorla üstünlük sağlarken, Kadınlar Hentbol takımı kıyasıya geçen mücadelenin ardından Malatya Necati Bey Ortaokulu karşılaşmasında 29 – 25’lik skorla mağlup oldu. 

Gençlik Merkezi Korosu büyük beğeni topladı 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde yürütülen çalışmalar da ses eğitimi alan gençlerimizin oluşturduğu Koro, ilk sahne programının ardından büyük beğenilerle Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salon’da devam ediyor.  İlk Sahne gösteriminin ardından tekrarı için geri dönüşler ve çokça tebrik aldığımız Uğur Kıstak şefliğinde oluşturulan Koro, Harput Musikisi ile Yöresel Ezgilerimizi seslendirmeye devam ediyor.