Sinan Akçıl, Elazığlılarla buluşacak

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 9 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri'nde Elazığlılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi, her kesimden vatandaşların yaz aylarını keyifli geçirmesi için çeşitli eğlence etkinlikleri düzenlemeye hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Elazığlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Yaz Şenlikleri’nde sevilen ulusal sanatçıları da Elazığlılarla buluşturuyor.

Bu kapsamda pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 9 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Elazığlılara keyifli bir akşam yaşatacak.

Müzik severlerin beğenisini kazanan Sinan Akçıl birbirinden güzel parçaları ile Cumhuriyet Meydanı’nda Elazığlılara müzik ziyafeti sunacak.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunmak için programlar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 9 Ağustos Çarşamba günü (Yarın) saat 21.00’de müzik ziyafeti sunacak. Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN