Ömer Serdar'a önemli bir görev daha 

7 Ekim tarihinde yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK üyeliğine seçilen ilimiz 26. dönem Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcısı görevine yeniden atandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

26. dönem Elazığ milletvekilliği sürecinde ilimizle ilgili önemli çalışmalar yürüten ve birçok hizmetin şehrimizle buluşmasını sağlayan AK Parti MKYK üyesi Av. Ömer Serdar, 12 Eylül 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla,  AK Parti Siyasi ve Hukuki İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. 

24 Mart 2021 tarihinde yapılan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olurlarıyla ikinci kez AK Parti Siyasi ve Hukuki İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ömer Serdar, 7 Ekim 2023 tarihinde yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilmişti. MYK üyelerinin açıklanıp başkanlıkların belirlenmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak yeniden atanmıştı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hayati Yazıcı’nın teklifi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla ilimiz 26. Dönem Elazığ milletvekili Av. Ömer Serdar, yeniden Siyasi ve Hukuki İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti MKYK üyeliği ile birlikte Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek olan Av. Ömer Serdar’ın genel merkez ve Elazığ siyasetinde etkili olacağı ifade ediliyor. Ak Parti MKYK üyesi Av. Ömer Serdar’a atandığı Siyasi ve Hukuki İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz.

Ömer Serdar'a önemli bir görev daha 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN