Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail'in Gazze'de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gazze'de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen ve en az 500 kişinin öldüğü saldırı sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, açıklamalarda bulunarak insanlık suçu işleyen İsrail’e büyük tepki gösterdi. Siyonist İsrail’in gerçekleştirdiği hastane saldırısının açık bir savaş suçu olduğunu dile getiren Milletvekili Erol, saldırının uluslararası toplum tarafından bir an evvel cezalandırılmasının en temel insani beklenti olduğunu söyledi. 

Milletvekili Erol açıklamasına şu şekilde devam etti; “75 senedir özgür Filistin için emperyalist güçlerin Ortadoğu’daki maşası İsrail’e karşı mücadele veren mazlum Filistin halkını selamlıyorum. Siyonist İsrail’in dün gerçekleştirdiği hastane saldırısı açık bir savaş suçudur. Çoluk çocuk demeden gerçekleştirilen bu haydut saldırının uluslararası toplum tarafından bir an evvel cezalandırılması en temel insani beklentimizdir” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN