MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı aşure ikramında bulundu. MHP İl Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureleri 15 Temmuz Demokrasi meydanında vatandaşlara ikram etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

IŞIKVER: HER SENE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BİR ETKİNLİK 

Muharrem ayının önemine değinerek sözlerine başlayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Hz. Hüseyin’i ve onun ailesini, Efendimizin göz bebeklerini ve onun ailesini anmak maksadıyla buradayız. Tabi aşurenin de ayrı bir özelliği var. Aşurede Zeynel Abidin Hz.’nin orada Kerbela hadisesinden kurtulması hasebiyle yine Peygamber Efendimizin soyunun devamının sağlanması hasebiyle bir sevincin paylaşılması noktasında da her sene gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik. Bizde parti olarak, teşkilat olarak her sene bunu gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Uzun yıllardır gelenek haline geldi. Bu sene de sayın il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim de burada bulunmamız hasebiyle çok güzel, özel bir gün. Çok güzel bir etkinlik. Aşure demek paylaşmak demek. Aşure demek inançlarımızı yeniden yinelemek demek, yeniden hatırlamak demek.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Hüseyni duruşu hatırlamak demek. Kaybettiklerimizi anımsamak demek. Bu güzel ve anlamlı etkinlik için sayın il başkanımızın şahsın MHP Elazığ teşkilatına, kadın kollarına, bağlı ve yan kuruluşlarına, sendikalarımıza çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

BAL: RABBİM HERKESİN HAYRINI KABUL ETSİN 

MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Sayın vekilimin de söylediği gibi; aylardan belki de en önemlisi. Sevinci, mutluluğu aynı zamanda hüznü birlikte yaşadığımız; haksızlık karşısında Hz. Hüseyin gibi dimdik gibi durmaya çalıştığımız, hak karşısında dimdik durmaya çalıştığımız bir dönem olur inşallah.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Tabi ki hem hüzün hem mutluluğu aynı anda yaşıyoruz. Çünkü Ehli Beyt’in devam etmesiyle beraber yine de en azından bir şekilde bir parça mutluluk hissediyoruz. Rabbim bütün bu işi yapan, bu hafta aşure dağıtan herkesin hayrını kabul etsin” şeklinde konuştu. MHP Elazığ KAÇEP İl Başkanı Burcu Tuncer ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, aşure ikramı programına katılan herkese teşekkür etti.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN