MHP Başkan Adayı Aygen,  basın ziyaretlerine devam ediyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempo ile devam ettiren MHP Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen basın ziyaretlerini ihmal etmiyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’ın Sesi imtiyaz sahibi Erhan Dabak, 424 haber ile Memleket gazetesi imtiyaz sahibi Erol Kara, Son Söz gazetesi imtiyaz sahibi Muhammed Şağbanşua ve yazı işleri müdürü Etem Yalın’ı  ziyaret eden MHP Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen şu ifadeleri kullandı;
 
“Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü büyük güç olarak her dönemde önemini koruyan değerli basınımız gören gözümüz, duyan kulağımız ve aldığımız nefesimizdir. Deprem, darbe girişimleri, pandemi, savaş hali dahil olmak üzere yaz kış demeden zor koşullar altında bile mesleğini icra etmekten geri durmayan basın emekçilerimiz toplumun ve ülkenin olmazsa olmazıdır.

MHP Başkan Adayı Aygen,  basın ziyaretlerine devam ediyor

Ailesinden ve özel yaşamından feragat etme pahasına sürekli görevinin başında olan kıymetli basın mensuplarımıza sizlerin nezdinde sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Yaşam devam ettiği sürece basın camiasının her bir ferdine minnet duymaya devam edeceğiz. Hem şimdi hem de Elazığ Belediyesini kazandığımız günden sonra, basınımız bizlere yol gösteren ve hatta bizlere göremediklerimizi gösteren en önemli paydaşımız olacaktır”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN