Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver'in talebi üzerine Elâzığ'a gelerek incelemelerde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in girişimleri ile TOKİ heyeti Elazığ’a gelerek incelemelerde bulundu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver incelemeler sonrası yaptığı açıklamada “Seçim döneminde ilimizin önemli problemlerinden biri olan TOKİ konutlarıyla ilgili eksikliklerin giderilmesi hususunda vatandaşlarımıza söz vermiş ve seçim sonrası vaatlerimizden biri olarak bu sorunun mutlaka çözüleceğini dile getirmiştik. 

Seçimlerin ardından, Cumhur İttifakındaki Sayın Vekillerimizle birlikte, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut ve TOKİ Uygulama Daire Başkanımız Sayın Osman Direnç ile halkımızın taleplerini değerlendirmiş ve yerinde tespit talebinde bulunmuştuk. Sayın Bulut ve Direnç bu talebimiz üzerine TOKİ uzman heyetini ilimize görevlendirmiş ve yerinde incelemeler yapılmıştır. Konutlardaki altyapı, sosyal donatı ve binalarda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hususunda detaylı rapor oluşturulmuştur. Yapılan inceleme neticesinde kısa sürede TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımızın beklentileri karşılanacak ve hayat standartları inşallah yükseltilecektir. TOKİ konutlarımızın her bir sorununu inşallah en kısa süre içerisinde bir bir çözüme kavuşturmuş olacağız” ifadelerinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN