Toki Haberleri
SON DAKİKA

Toki Haberleri

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Sivrice ve Karakoçan konutlarının hak sahipleri belli oldu

Kurası çekilen Sivrice ve Karakoçan ilçeleri merkez mahallelerindeki hak sahiplerinin isim listesi belli oldu.

Elazığ’da 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

Elazığ’da 52 konutun kurası çekilecek 

Maden İlçesinde TOKİ tarafından yapılan 52 konutun kurası çekilecek. 

Arsalara dudak uçurtan teklifler 

Akçakiraz Belediyesi TOKİ’den satın aldığı arsanın satış ihalesi yoğun ilgi görüyor. İhalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu.

Başkan Kaya: 188 arsayı satışa çıkardık 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Toki’den aldıkları arsayı parselleyerek, açık artırma usulü İle satışa çıkardıklarını ihalenin 27 Kasım – 5 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Aşağı Holpenk’teki konutların anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ Merkez Mahallelerden Aşağı Holpenk’te hak sahibi olan afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 20 Kasım 2023- 04 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

TOKİ Elazığ’da 5 arsayı satışa çıkardı 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Elazığ’da bulunan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 21 Kasım Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. 

Elazığ’da konut sakinleri çağrıda bulundu 

İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu ifade ederek yetkililere çağrıda bulundular. 

Maden’deki depremzedelerin hak sahipliği başvuruları sonuçlandı 

Elazığ Valiliği, Maden ilçesindeki depremzedelerin hak sahipliği başvurularının sonuçlandığını duyurdu. 

Açıkkapı: Konut ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2020 Sivrice ve 2023 Kahramanmaraş merkezli depremleri tüm şiddetiyle hisseden Elazığ'da depremlerin ardından ortaya çıkan konut  ihtiyacının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Baltacı: TOKİ evlerini kurayla alanlar yüksek karla yatırımcıya devrediyor 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi Mimar Fatih Baltacı, inşaat sektöründeki önemli sorunlara ilgili açıklamalarda bulundu. 

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Prof. Dr. Keleş açıklamalarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Keleş, depremden sonra yapılan TOKİ konutların memnuniyetle karşılandığını söyledi. 

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Işıkver: 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Nazırlı: Muhalefet söyledi diye değil milletimiz hak etti diye hizmetler yapılıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan 1,2 milyon konutun, Elazığ’da yapılan 25 Bin TOKİ konutuyla birlikte deprem bölgesinde temeli atılan 45 bin konutun muhalefetin söylemiyle değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasıyla yapıldığını söyledi. 

CHP Milletvekili Gürsel Erol’a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’a geliyor 

11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu il ve ilçelere ziyaretlerine devam ediyor. 

6 Hak sahibi için kura çekimi yapılacak

6 Hak sahibi için kura çekimi yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulusal Risk Kalkanı toplantısında konuştu. Erdoğan, deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek şehirlerde yatay mimariden taviz verilmeyeceğini açıkladı.

11 il için master plan hazır işte örnek konutlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 şehir için master plan çalıştıklarını ve TOKİ işbirliğiyle özel konutlar inşa edileceğini söyledi.

Elazığ’da yapılacak 3 bin 750 konutun alanı belli oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla deprem afeti nedeniyle Elazığ’da yapılacak olan 3 bin 750 konutun alanı belli oldu. 

Elazığ’da 8 fırın için kura çekimi gerçekleştirildi

Elazığ’da Çatalçeşme Mahallesi’nde 3 adet, Yemişlik Mahallesi’nde 4, Zafran Mahallesi’nde 1 adet olmak üzere toplamda 8 adet fırının 16 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirildi.

YRP MKYK Üyesi Gül: TOKİ Vatandaşı muhatap almalı

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, ilimizde bugüne kadar 26 bin konut üreten ve 6 Şubat depremi sonrası da ilk etapta 3.500 konut yapmayı planlayan TOKİ’nin bir temsilcisinin olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Başkan Çoban: TOKİ konutları yapım sürecinde daha hassas olunmalı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban TOKİ tarafından yapılacak olan konutların vatandaş memnuniyetini karşılaması gerektiğini belirterek “24 Ocak Elazığ depreminin ardından ilimizde yapılan TOKİ konutlarında çok sayıda sorunla karşı karşıya kaldık. Bu tecrübeden istifade ederek, TOKİ tarafından yapılacak olan yeni konutlarda aynı hatalar tekrarlanmadan hem güvenli barınma, hem de yaşam alanı sorunu çözülmelidir” dedi.

Bakan Kurum: Altı dükkan, üstü daire dönemi sona eriyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine ilk etapta yapılacak 250 bin konutla ilgili hazırlıkları anlattı. Kurum, 'altı dükkan, üstü daire döneminin kapanacağını' da vurguladı.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu.