Hemşehrimiz Selami Öcal'a yeni görev 

İlbank Elazığ Bölge Müdürlüğü'nde Genel Müdürlük İç Kontrol Sorumlusu olarak görev yapan Hemşehrimiz Selami Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine atandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İlbank Elazığ Bölge Müdürlüğü’nde genel müdürlük iç kontrol sorumlusu olarak görev yapan Hemşehrimiz Selami Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine atandı Hemşerimiz Öcal, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Elazığ’da özel bir şirkette bina yapım işleri üzerine proje hesap ve çizim işleri görevlerini yürüttü. Ardından İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü bünyesinde etüt ve proje işleri ile içme suyu ve kanalizasyon inşaatları teknik kontrollüğü görevlerini yürüttü. 2000 ve 2002 yılları arasında Marmara Deprem Bölgesi’nde geçici görevlerle, geçici prefabrik, deprem konutları, kalıcı deprem konutları, alt yapı inşaatları teknik kontrollükleri yaptı. 2003 yılında yeniden Elazığ’a dönen Öcal, Elazığ Bölge Müdürlüğü bünyesinde Bingöl’de Afet Konutları İçme Suyu ve kanalizasyon inşaatları teknik kontrollüğü ile çeşitli etüt ve proje faaliyetlerini gerçekleştirdi. 

2008 yılından itibaren İlbank Elaızğ Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev olarak harita, imar, yapı, etüt ve proje, kredi iş ve işlemleri ile ihale iş ve işlemleri görevlerini sürdürdü. 2011 yılında Elazığ Bölge Müdürlüğünde Yapım Uygulamaları Bölge Müdürlüğü görevine atanan Öcal 2014 yılında İlbank Erzurum Bölge Müdürlüğü görevine atanarak, bu görevini 2015 yılına kadar sürdürdü. 2015 yılında yeniden İLBANK Elazığ Bölge Müdürlüğü bünyesinde Genel Müdürlük İç Kontrol Sorumlusu personeli olarak görev yapan Hemşerimiz Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN