Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Düzenlenen söyleşi programına Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi, eski Ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şiirleri ve söyleşileriyle gönüllerde taht kuran Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’ı Elazığlılarla buluşturdu.

Şehrin kültür ve sosyal hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen söyleşiye gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa gelen vatandaşlar salonu tıklım tıklım doldurdu.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa; AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

Yaklaşık iki saat süren programda kendisini dinlemeye gelenleri mest eden Hayati İnanç, ele aldığı konular ve kendine has anlatımıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Katılımcılar düzenlenen etkinlik için Elazığ Belediyesi’ne ve Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’a teşekkür etti.

Program, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’a Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan küpün hediye edilmesi ile sona erdi.

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler, kendileri için düzenlenen keyifli oyunları izledi, çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.

Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

ABDURRAHMAN ÖNÜL BU AKŞAM SAHNE ALACAK

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinde, 15 Mart Cuma günü (Bugün) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül birbirinden güzel eserleriyle sahne alacak.

RAFADAN TAYFA ÇOCUK TİYATROSU İKİ FARKLI SAATTE SAHNE ALACAK

Her akşam düzenlenen Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programları kapsamında 16 Mart Cumartesi günü (Yarın) miniklerin en sevdiği kahramanlar arasında yer alan Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu gelen talep üzerine 2 farklı saatte sahne alacak. Saat 14.30’da ve 20.30’da gerçekleşecek etkinlikte minikler doyasıya eğlenecekler.

Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan yoğun ilgi

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN