Güneykent Mahallesi'nde, Aile Sağlığı Merkezleri'nin yapımına başlandı 

Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan Aile Sağlığı Merkezleri için yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlanıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ merkeze bağlı Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan, Aile Sağlığı Merkezleri’nin proje ihaleleri tamamlanarak sözleşmeler imzalandı. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlandığını duyurdu. 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım tarafından yapılan ortak açıklamada; “Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan, Aile Sağlığı Merkezlerinin proje ihaleleri tamamlandı ve sözleşmeler imzalandı. Yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlandı. Sağlık alanındaki bu yeni gelişmelerle halkımıza daha kaliteli ve etkin hizmet sunmayı hedefliyoruz. Aziz Şehrimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun” denildi.

Güneykent Mahallesi'nde, Aile Sağlığı Merkezleri'nin yapımına başlandı 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN