F.Ü Hastanesi Başhekimliği'nde görev değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Gökhan Artaş atandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’un Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcılığı’na atanmasının ardından Hastane başhekimliğine Prof. Dr. Gökhan Artaş atandı.

Artaş uzun yıllardır Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Pataloji uzmanı olarak çalışıyordu. Tıp fakültesi çevresinde sevilen sayılan biri olarak tanınan Artaş daha önce eski başhekim İrfan Kaygusuz’un yardımcılığını yapıyordu.

F.Ü Hastanesi Başhekimliği'nde görev değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde karşılıklı olarak çiçek takdim edildi. Devir teslim töreninde konuşan, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, bugün sağlık hizmetine gönül verdiğim bu değerli görevi, büyük bir gurur ve onurla devretmenin heyecanını yaşıyorum dedi.

Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, “öncelikle, bu süreçte yanımda olan ve her an desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli sağlık çalışanlarımıza ve elbette birlikte hizmet verdiğimiz yönetici kadromuza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN