Toki Konut Haberleri
SON DAKİKA

Toki Konut Haberleri

Elazığ’da konut sakinleri çağrıda bulundu 

İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu ifade ederek yetkililere çağrıda bulundular. 

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Prof. Dr. Keleş açıklamalarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Keleş, depremden sonra yapılan TOKİ konutların memnuniyetle karşılandığını söyledi. 

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Nazırlı: Muhalefet söyledi diye değil milletimiz hak etti diye hizmetler yapılıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan 1,2 milyon konutun, Elazığ’da yapılan 25 Bin TOKİ konutuyla birlikte deprem bölgesinde temeli atılan 45 bin konutun muhalefetin söylemiyle değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasıyla yapıldığını söyledi. 

CHP Milletvekili Gürsel Erol’a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Başkan Çoban: TOKİ konutları yapım sürecinde daha hassas olunmalı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban TOKİ tarafından yapılacak olan konutların vatandaş memnuniyetini karşılaması gerektiğini belirterek “24 Ocak Elazığ depreminin ardından ilimizde yapılan TOKİ konutlarında çok sayıda sorunla karşı karşıya kaldık. Bu tecrübeden istifade ederek, TOKİ tarafından yapılacak olan yeni konutlarda aynı hatalar tekrarlanmadan hem güvenli barınma, hem de yaşam alanı sorunu çözülmelidir” dedi.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu. 

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen’i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dile getirerek; “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Başkan Duran Çatalçeşme’deki doğalgaz mağdurlarının sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında doğalgaz sorunu yaşayan vatandaşları dinleyerek sorunu gerekli yerlere taşıyacağını söyledi.

Bulut ve Yıldırım, Güneykent Mahallesi sakinlerini dinledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, beraberindeki heyet ile birlikte TOKİ Konutlarının kurulduğu Güneykent Mahallesi’nde vatandaşları dinledi, ev ziyaretlerinde bulundu. 

11 Adet TOKİ konutunun satışı için başvurular başladı 

TOKİ’nin dar ve orta gelirli vatandaşlar için Elazığ’da satışa sunduğu en düşük başlangıç fiyatı 441 bin ve en düşük başlangıç taksiti bin 656 TL olan 11 konutun başvuruları bugün başladı. 

Gözler Erdoğan’ın Haziran’da vereceği müjdeye çevrildi!

TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Haziran ayında 81 ilimizde TOKİ projelerine ilişkin müjdemiz olacak. Bu açıklamayı da Sayın Cumhurbaşkanımız yapacak" ifadelerini kullandı.

Vali Toraman deprem konutlarında incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Yemişlik, Aksaray, Bizmişsen ve Çatalçeşme’de bulunan TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. 

Yemişlik 6. etap TOKİ konutlarının teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yapımına başlanılan ve tamamlanan Yemişlik 6. Etap konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu. 

Yemişlik TOKİ konutlarının otobüs sefer sayısı artırıldı 

Elazığ Belediyesi, Yemişlik TOKİ Konutları-Galericiler Sitesi hattı otobüs sefer sayısını artırdı. 

Konutların kura çekimleri ertelendi

Sürsürü Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Konutları’nın kura çekimleri ileri tarihe ertelendi.

Sürsürü Mahallesi’ndeki konutların kura çekimi salı günü yapılacak 

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından konutların teslimine devam ediliyor. Bu kapsamda Sürsürü Mahallesi’nden ve köylerden hak sahibi olan vatandaşların Salı günü noter huzurundan kurası çekilecek. 

Mustafapaşa Mahallesi 4. etap konutlarının kurası yarın çekilecek 

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından çevre ve şehircilik il müdürlüğü tarafından Mustafapaşa Mahallesi’nde yapımına başlanılan 4. etap konutlarının kura çekimi çarşamba günü yapılacak. 

Elazığ Valiliği madde madde açıkladı

Elazığ Valiliği tarafından Mustafapaşa Mahallesi’nde kuraları çekilen 3. Etap TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yapıldı. 

Vali Toraman ‘Bu ay içerisinde ciddi miktarda konut kurası çekeceğiz’

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Genel Meclis Üyelerine hitap etti. Meclisin çalışmalarını takdir eden Vali Toraman, kasım ayı içerisinde ciddi miktarda konut kurası çekeceklerini ifade etti. 

TOKİ depremzedeleri mağdur ediyor!

15 Eylül'de kuraları çekilip depremzedelere verilen Abdullahpaşa Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları eksikler vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Abdullahpaşa Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutlarındaki eksikler depremzedeleri mağdur ediyor.

Abdullahpaşa’da yol çöktü!

Elazığ Abdullahpaşa’da 3. Etap TOKİ konutları içinde yer alan yolda çökme meydana geldi.

Abdullahpaşa 4. Etap TOKİ’de Neler Oluyor?

Abdullahpaşa Mahallesi 4. Etap TOKİ konutlarının tamamlanmasına rağmen hak sahiplerine teslim edilmemesi vatandaşı sıkıntıya sokuyor.

Yemişlik 2. Etap Konutlarının Anahtarları Teslim Edilmeye Başladı 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yemişlik 2. Etap TOKİ konutlarının anahtar teslimlerine başlandı. Anahtar teslim programına katılan Vali Doktor Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, vatandaşların mutluluğuna ortak oldu. 

Zafran TOKİ Konutları Teslim Ediliyor

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan Zafran Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar 20 Eylül – 4 Kasım 2021 tarihlerinde konutlarını teslim alabilecekler.

Toki Konutları Daire Fiyatlarını Düşürmedi

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti. Başkan Nuri Gülyüz, Dernek Başkanı Muhammet Baygeldi ve yönetim kurulu üyeleri Cemil İzgi ve Vedat Yetik tarafından karşılandı.

Milletvekili Erol, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Bizmişen, Yemişlik ve Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret edip bayramlaştı.