Muharrem Ayı Haberleri

Muharrem Ayı Haberleri

Fecir Derneği, Gazze’de aşure dağıttı

Fecir Eğitim Derneği, Gazze’de Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttı.

Asel Derneği’nden Aşure Günü programı 

Muharrem ayı dolayısıyla Asel Derneği kolları sıvadı. Dernek üyeleri tarafından hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.  

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı aşure ikramında bulundu. MHP İl Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureleri 15 Temmuz Demokrasi meydanında vatandaşlara ikram etti. 

Elazığ Belediyesi’nden Ehlibeyt Sevgisi konulu seminer 

Elazığ Belediyesi, Kadın Yaşam Merkezi’nde Muharrem ayı dolayısıyla kadınlara yönelik “Muharrem Ayının Önemi ve Ehlibeyt Sevgisi” konulu seminer etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü etkinliği

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla Kültür Park’ta Aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü programı 

Elazığ Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla bir dizi program gerçekleştirilecek. 

Ehlibeyt Cem Evi'nde iftar programı düzenlendi

Muharrem ayı dolayısı ile Ehlibeyt Cem evi iftar programı düzenledi. Programa Elazığ Valisi Ömer Toraman da katıldı. 

İçişleri Bakanlığı Elazığ Valiliği’ne genelge gönderdi

İçişleri Bakanlığı, Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinlikleri ile Muharrem ayının aynı döneme denk gelmesi üzerine 81 il valiliğine genelge gönderdi. 

Elazığ Belediyesi’nden Muharrem Ayına Özel Tasavvuf Konseri

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, “Muharrem Ayı” etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park Amfitiyatro’da Tasavvuf Konseri gerçekleştirecek.

Cem Evinde İftar Programı Düzenlendi

Aleviler için matem ayı olarak görülen Muharrem ayında 12 gün oruç tutuluyor. Muharrem ayının ikinci günü tutulan orucun ardından Elazığ Cem Evi’nde iftar yapıldı. İftar programına Vali Erkaya Yırık Ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katıldı.