Esnaf Odaları Haberleri

Esnaf Odaları Haberleri

Vali Toraman müdahale etti! Elazığ’da somun ekmek kaç lira oldu?

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın girişimi ile Elazığ’da Somun Ekmek 8 liradan satılmaya başlandı. Elazığ’da ekmek zammı ile ilgili son karar verildi.

Kurnaz, Elazığspor maçı için otobüs tahsis etti

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz, Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs tahsis ettiğini açıkladı.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

Elazığ Bakır Madenliler Derneği’nde bayrak değişimi 

Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkanı Nadir Yalap sağlık sorunları nedeniyle görevini Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz’a devretti. 

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen eğitim programında esnaf odası başkanlarına temel kooperatifçilik eğitimi verildi 

TESK Genel Başkanı Palandöken Elazığ’a geldi 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Elazığ’a geldi. Elazığ Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden ve burada başkanlarla bir araya gelen Palandöken ardından esnafları ziyaret etti. Palandöken’in son durağı ise esnaf odalarına verilmesi düşünülen bina oldu.

Kurnaz, aday olacak mı? 

Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kurnaz açıklamasında, “Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” dedi. 

Milletvekili Demirbağ temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, genel kurulunu gerçekleştiren esnaf odalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirbağ daha sonra Akçakiraz Belediyesi tarafından yapılan Kadın Yaşam Merkezi’ndeki törene katıldı. 

Bakkal Kart Projesi Hayata Geçiriliyor

Elazığ’da esnaf odaları tarafından hazırlanan “Bakkal Kart” projesi Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleriyle hayata geçiriliyor.