Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen eğitim programında esnaf odası başkanlarına temel kooperatifçilik eğitimi verildi 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği tarafından Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda esnaf odaları başkanlarına Kooperatifçilik Eğitimi verildi. Elazığ, Muş, Bingöl esnaf kefalet kredi kooperatiflerinin yer aldığı eğitimde, yönetim ve denetim kurulu üyelerine idarecilik konusunda bilgiler aktarıldı. 

Programda konuşan TESKOMB Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram ve Teftiş Kurulu Başkanı Ferhat Gül de, katılımcılara bilgiler aktardı. Harput Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, eğitimin kooperatif başkanları için oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Kurnaz, “Buradaki seminerin asıl amacı yönetici sıfatına girdiğin zaman burayı yönetme şeklinin ne derece nasıl bir yönetim şekli uygularsınız diye bu anlamda verilen bir seminerdi. Seminerimizin olumlu geçtiği kanısındayım. Bölge Başkanımız Sayın İsmet Bayram’a da müfettiş arkadaşımıza da teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN