Chp Elazığ Haberleri
SON DAKİKA

Chp Elazığ Haberleri

Erol: Elazığ esnafının sorununu meclise taşıdık

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafın sorunları ile ilgili meclise soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Meclise taşıdı.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Milletvekili Erol, Siyasi Çizgisini ve Geleneğini Hiç Bozmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 1995 Genel Seçimleri için yaptığı adaylık konuşması ortaya çıktı.

Milletvekili Erol, İmamoğlu'nun İftar Programına Katıldı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Milletvekili Erol, Şahinkaya Mahallesi sakinleri ile buluştu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Şahinkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Erol: Elazığ’da değişim için emanet oy istiyorum

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazi caddesinde Elazığ'lılara seslendi.

Milletvekili Erol’dan, Bakan Göktaş’a Soru Önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM başkanlığına soru önergesi verdi. 

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

CHP Elazığ adayları tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ, merkez ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti…

Milletvekili Gürsel Erol TBMM’de konuştu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol TBMM Genel Kurulunda söz alarak konuşma yaptı. 

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ dahil 6 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. İşte CHP'nin açıklanan belediye başkan adayları... 

Erol’dan, kanyonların turizme kazandırılması için soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın doğa harikası kanyonların turizme kazandırılması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi verdi. 

Milletvekili Erol’dan, Bakan Tekin’e soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. 

Erol’dan, Bakan Göktaş’a soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. 

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Erol’a cevap 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratlarının katılması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Milletvekili Erol’a iddialarının üzerine cevap verdi. 

Milletvekili Erol’dan Bakan Işıkhan’a soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’de Elazığ'daki işsizlik sorununu ile ilişkin soru önergesi verdi. 

Erol: Valilik ve ilin bürokratlarına büyük görev düşüyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ağır hasarlı binaların yıkımında Çevre, şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘Binaların yıkılması hakkında yönetmeliğe’ uyulmadığını dile getirdi. 

CHP İl Başkanı Duran, güven tazeledi 

CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresinde Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran güven tazeledi. 

Milletvekili Erol: Adayımız Ali Özcan

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gerçekleşen CHP Elazığ 38. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada Ali Özcan’a Belediye Başkanlığı adayı olması adına teklifte bulunacağını ifade etti.

Erol: Partimiz acilen kendi değerlerine dönmelidir 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapılan TBMM başkanlık seçimlerinin ardından açıklama yaptı. Milletvekili Erol, “Partimiz bu devşirme siyasetini bırakarak acilen kendi değerlerine dönmelidir” dedi. 

Milletvekili Erol: Terör örgütleriyle ilgili kanun düzenlemesi gelirse o meclisi birbirine katarız 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, “Apo ve terör örgütleriyle ilgili bir kanun düzenlemesi meclise gelirse o meclisi birbirine katar o teklifi getirenin aklını karışlarız” dedi. 

Milletvekili Gürsel Erol ilçeleri gezdi 

Seçimden aldığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretlerine başlayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bundan sonra seçilen milletvekilleri ile omuz omuza vererek, çalışacağız. Eğer diğer milletvekillerimiz bizi yine görmezden gelirlerse havada gelip, havada giderler” dedi. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

CHP'li Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.