Milletvekili Erol: Adayımız Ali Özcan

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gerçekleşen CHP Elazığ 38. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Ali Özcan'a Belediye Başkanlığı adayı olması adına teklifte bulunacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

CHP Elazığ 38. Olağan İl Kongresi, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongrede, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan’ın yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığı için aday olması için oylama yaptı.

Yapılan oylamada CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ali Özcan’a kongredeki oylama sonrası Belediye Başkanlığı adayı olması adına teklifte bulunacağını ifade etti.

Milletvekili Erol yaptığı açıklamada; “Partimizin içinde yetişen değerlerimizi aday yapmayı doğru buluyorum. Ali Özcan’ın adaylığını oylarınıza sunuyorum sizden sonra kendisini arayacağım. Kongre kararı haline getirmek istiyorum Ali Özcan’ın Elazığ Belediye Başkan adaylığına evet diyor musunuz, oy istiyorum. Demek ki Ali Özcan’ın adaylığı 38. Olağan Kongremizde oy birliğiyle kabul edilmiştir. Kendisine hayırlı uğurlu olsun bu teklifi de kendisine götüreceğim ve burada biz Ali Özcan ile sırt sırta verirsek biz bu seçimi kazanırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN