Başkan Tanrıverdi: G20 zirvesinin teması kabul edilemez 

73 Selamet Kuşağı Akıncıları Derneği Başkanı Ahmet Tanrıverdi, Hindistan'ın başkentinde gerçekleştirilen G20 zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen 'Tek dünya, tek aile, tek gelecek'  temasına tepki gösterdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanına ve Cumhur ittifakına destek açıklamalarıyla gündeme gelen 73 Selamet Kuşağı Akıncıları,  Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de gerçekleştirilen G20 Zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasına tepki gösterdi. 73 Selamet Akıncıları Başkan Ahmet Tanrıverdi, zirvede belirlenen ve ilhamını Hinduizm'de kutsal sayılan eski Sanskrit yazıtlarından Maha Upanişad'dan alan “Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasının, Türkiye’nin müktesebatı, milli ve manevi dinamikleri ile dünyada yaşanan haksızlıklar dikkate alındığında kabul edilebilir olmadığına dikkat çekti. Başkan Tanrıverdi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasıyla gerçekleştirilen G20 Zirvesi, küresel güçlerin hümanizm adı altında sürdürdükleri Siyonist eylem planlarının bir devamıdır. Dünyanın kana bulanmasına sebep olan, açlık sebebiyle milyonlarca insanın öldüğü, sun’i  gündemlerle Ortadoğu ve İslam ülkelerinin iç karışıklık ve savaşa sürüklenerek kaynaklarının sömürüldüğü bir dünya düzeninin devamı anlamına gelecek “tek dünya, tek aile, tek gelecek” teması, bu zülüm sisteminin sevimli gösterilmiş sahte yüzlü  bir slogandır.  Başta inanç sistemi, ve ahlaki değerler olmak üzere birçok yönüyle ayrı düştüğümüz, geçmişte ABD destekli ve FETÖ marifetiyle pompalanmaya çalışılan “dinler arası diyalog” safsatasının,  farklı bir yüz ve  sloganla fakat  ancak aynı içerikle G-20 zirvesinde gündeme gelmesi, tesadüf değildir. Bizler 73 Selamet Kuşağı Akıncıları olarak “tek dünya, tek aile, tek gelecek” temasının ülkemiz ve İslam âlemi için tehlikeli sonuçlar doğulacağına inanıyor ve bu konuda kardeşlik hukukumuz gereği başta hükümet olmak üzere tüm yetkilikleri uyarıyoruz


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN